Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

2 istuttavat sohvat

Etusivu/Sohvat/2 istuttavat sohvat

Kahdenistuttavat sohvat tilan ja tyylin mukaan

2:n istuttava sohva on kätevä huonekalu niin pienempään asuntoon kuin osaksi suurempaa kokonaisuutta. Se on loistava valinta myös esimerkiksi ensimmäiseksi sohvaksi, sillä muuton yllättäessä sohva mahtuu todennäköisesti myös uuteen asuntoon siroutensa ansiosta. Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi.

Kahdenistuttava sohva mukautuu moneen tilaan

Kahdenistuttava sohva on kätevä huonekalu niin pienempään asuntoon kuin osaksi suurempaa kokonaisuutta. Se on loistava valinta myös ensimmäiseksi sohvaksi. Muuton yllättäessä sohva mahtuu todennäköisesti myös uuteen asuntoon siroutensa ansiosta.

Mikäli olet sisustamassa suurta tilaa ja kookas kulmasohva ei tunnu oikealta valinnalta, saman asian voi hoitaa myös useammalla pienemmällä sohvalla. Kahdenistuttavan sohvan kaveriksi sopii erittäin hyvin hieman suurempi kolmenistuttava sohva.

Monissa sohvissamme on myös vuodesohvaominaisuus. Toisin kuin joku voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin perinteinen sohva ja säilyttää käytössä erittäin hyvin ryhtinsä. Finsoffien kaikki vuodemekanismit ovat Suomessa valmistettuja. Vuodesohvissa käytetään laadukasta jousitettua mekanismia, jonka avulla vuode avautuu helposti.  Sohvaa hankkiessa kannattaakin siis harkita, josko vuodesohva olisi sinulle oikea valinta.

Laadukas sohva makusi mukaan

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi. 

Verkkokaupassamme voit valita tuotteesi useasta väri- ja jalkavaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. testailla tuotteiden istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top