Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Jenkkisängyt

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Muhkeat jenkkisängyt haluamallasi jousituksella

Laadukas jenkkisänky tuudittaa hyviin uniin! Finsoffien sänkyvalikoimasta löytyy korkealaatuiset jenkkisängyt henkilökohtaisten mieltymysten ja vartalon vaatimusten mukaan. Moniin jenkkisänkyihimme on myös saatavana elegantti sängynpääty. Mallistostamme löytyy myös kätevä jenkkisänky säilytyslaatikolla.

Kattava mallistomme tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja jenkkisängyn jousitukseen, patjan kovuuteen ja sängyn väritykseen. Mallistossa on myös jenkkisänkyjä, joiden yläosan patjaan on valittavissa kovuudet molempien nukkujien mukaan. Finsoffien valikoimassa on useita kotimaisia jenkkisänkyjä ja myös erikoismittainen jenkkisänky sekä jenkkisänky luonnonmateriaaleista onnistuu meiltä.

Voit tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa tai suunnata myymälään. Myymälässä pääset parhaiten vertailemaan eri sänkymalleja ja niiden ominaisuuksia. Finsoffien palvelevat huonekaluliikkeet sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla.

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Ylellinen jenkkisänky Finsoffilta

Mallistostamme löytyy useita erilaisia jenkkisänkyjä, jotka on mahdollista säätää jousituksensa puolesta juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Voit valita sänkysi pehmeyden oman makusi mukaan. Monille keskikova tai kova sänky on mieluisa valinta, etenkin selkäkipujen helpottamiseksi ja niiden estämiseksi. Toiset taas pitävät enemmän vartaloa myötäilevästä patjasta, jonne on ihana uppoutua rankan päivän jälkeen. Mallistossa on myös jenkkisänkyjä, joiden yläosan patjaan on valittavissa kovuudet molempien nukkujien mukaan.

Vakiokokoja ovat:

  • Jenkkisänky 80×200 cm
  • Jenkkisänky 90×200 cm
  • Jenkkisänky 105×200 cm
  • Jenkkisänky 120×200 cm
  • Jenkkisänky 140×200 cm
  • Jenkkisänky 160×200 cm
  • Jenkkisänky 180×200 cm

Erikoismittaiset jenkkisängyt järkevään hintaan

Standardikokojen lisäksi saat meiltä helposti myös jenkkisängyn mittojen mukaan tehtynä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, jotka saat teetettyä erikoismittaisina.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla jenkkisängyn kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan, tai Keravan huonekalumyymälässämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.