Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Jenkkisängyt

Etusivu/Sängyt/Jenkkisängyt

Muhkea jenkkisänky haluamallasi jousituksella

Hyvien unien takana on aina laadukas sänky. Finsoffien sänkyvalikoimasta löytyy laadukkaita jenkkisänkyjä henkilökohtaisten mieltymysten ja vartalon vaatimusten mukaan.

Mallistostamme löydät myös kätevät säilytyslaatikolliset jenkkisängyt.

Ylellinen jenkkisänky Finsoffilta

Mallistostamme löytyy useita erilaisia jenkkisänkyjä, jotka on mahdollista säätää jousituksensa puolesta juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Voit valita sänkysi pehmeyden oman makusi mukaan. Monille keskikova tai kova sänky on mieluisa valinta, etenkin selkäkipujen helpottamiseksi ja niiden estämiseksi. Toiset taas pitävät enemmän vartaloa myötäilevästä patjasta, jonne on ihana uppoutua rankan päivän jälkeen.

Jenkkisänkyjemme vakiokoot:

  • 80 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  • 105 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Moniin sänkyihimme on tarjolla myös elegantti sängynpääty.

Erikoismittaiset sängyt järkevään hintaan

Standardikokojen lisäksi saat meiltä sängyn helposti myös mittojen mukaan tehtynä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä pystyt muun muassa testaamaan sängyn eri kovuusasteita, pohtia verhoiluvalintaa ja sopimaan erikoismittaisen sängyn tarkat yksityiskohdat yhdessä ammattilaistemme kanssa.

Go to Top