Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Sohvapöydät

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Sohvapöytä viimeistelee sisustuksen

Sohvapöydät ovat käytännöllisiä monissa arjen hetkissä. Sohvapöytä rytmittää huoneen sisustusta tuo kaivattua laskutilaa sohvan yhteyteen. Pieni sohvapöytä, pyöreä sohvapöytä, lasinen sohvapöytä tai valkoinen sohvapöytä? Valikoimastamme löytyy lukuisia kotimaisia sohvapöytiä näihin tarpeisiin.

Osa sohvapöydistä on varastotuotteita, joilla on nopea toimitusaika. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla sohvapöydän kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä myymämme sohvapöydät. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Vantaalla tai Keravalla, jolloin pääset näkemään ja vertailemaan eri sohvapöytiä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvapöydän valinnassa.

Sohvapöytä osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvapöydän myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.