Kasaamme tuotteen sinulle valmiiksi

Asiakaslähtöiseen ideologiamme kuuluu, ettei sinun tarvitse nähdä vaivaa suurissakaan huonekaluostoksissasi. Tilatessasi meiltä kuljetuksen, saat halutessasi myös tuotteiden kasauksen. Ystävälliset kuljettajamme hoitavat kasauksen paikan päällä ripeästi ja ammattitaitoisesti. Kannettuamme huonekalun sille kuuluvaan tilaan, puramme sen pakkauksestaan, kasaamme sen ja viemme roskat mennessämme.

Sohvaa pakataan Finsoffien tehtaalla.

Pakkaamme huonekalumme tehtaalla mahdollisimman tiiviisti, jotta tuote säilyy varmasti ehjänä kuljetuksen aikana. Emme esimerkiksi kiinnitä pitkiä jalkoja kiinni tuotteeseen tehtaalla. Tämän ansiosta sohvapakkauksemme ovat useimmiten jämptin neliskulmaisia. Pakkauksen kulmat vuoraamme huolellisesti pahvilla, mikä estää kolhujen syntymisen tuotteen uloimpiin osiin. Ympäröimme koko tuotteen kestävällä muovilla, joka pitää lian ja kosteuden loitolla. Nahkasohvien nahkaosuudet vuoraamme kokonaan kuplamuovilla tai pahvilla, jotta niiden herkkä pinta ei varmasti kärsi matkalla.

Purettuamme tuotteen määränpäässä pakkauksestaan, valmistelemme sen sinulle käyttökuntoiseksi. Ruuvaamme tarvittaessa sohvan jalat kiinni ja kiinnitämme jalkoihin huopatassut. Liitämme kulmasohvien osat yhteen niiden helppokäyttöisillä kiinnikkeillä. Lopuksi kannamme sohvan sen oikealle paikalle ja viemme pakkausmateriaalit mukanamme kierrätykseen. Halutessasi viemme myös pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

sohvan pakkaaminen ja huopatossun kiinnittäminen sohvan jalkaan.

Lue lisää