Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

Moottorisängyt

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Säädettävät moottorisängyt helpottavat elämää

Moottorisänky mahdollistaa nukkumisasennon säätämisen näppärästi. Myös kirjan lukeminen tai tv:n katselu helpottuvat huomattavasti sängyn päätyä nostamalla.

Finsoffien sänkymallisto käsittää myös moottorisängyt erilaisilla jousituksilla ja vartalon mukaan muotoutuvilla patjoilla. Moottorisängyn patjan jäykkyyden voita valita oman makusi mukaan ja myös verhoiluvaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Valikoimassamme on kotimaisia moottorisänkyjä ja myös erikoismittainen moottorisänky sekä luonnonmateriaaleista valmistettu moottorisänky onnistuu kauttamme.

Voit tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa tai suunnata myymälään. Myymälässä pääset parhaiten vertailemaan eri sänkymalleja ja niiden ominaisuuksia. Finsoffien palvelevat huonekaluliikkeet sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla.

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Laadukkaat moottorisängyt kotimaiselta toimittajalta

Mallistostamme löytyy useita erilaisia moottorisänkyjä, jotka tuovat arkeen ylellisyyttä. Esimerkiksi tv:n katsominen ja lukeminen helpottuvat huomattavasti, kun sängyn voi säätää juuri sopivaan asentoon. Pienessä yläasennossa nukkuminen helpottaa myös monen kuorsaamisesta kärsivien oireita. Moottorisänkymme ovat erittäin hyödyllisiä myös esimerkiksi selkä- tai jalkakivuista kärsiville. Sängyn jalkapäädyn nostaminen voi tuoda suuren helpotuksen jalkojen turvotukseen.

Vakiokokoja ovat:

  • Moottorisänky 80×200 cm
  • Moottorisänky 90×200 cm

Kaksi sänkyä yhdistämällä saat muodostettua parisängyn, joiden puoliskoita voi säätää erikseen.

Finsoffilla on myös laaja valikoima mekanismituoleja, jotka on kehitetty mukavuudenhaluisia ajatellen. Säädettävien huonekalujen avulla arjesta tulee helpompaa ja miellyttävämpää.

Erikoismittaiset moottorisängyt järkevään hintaan

Standardikokojen lisäksi saat meiltä helposti myös säädettävän sängyn esimerkiksi standardikokoa pidempänä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, jotka saat teetettyä erikoismittaisina.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla moottorisängyn kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi huonekalumyymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.