Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Moottorisängyt

Etusivu/Sängyt/Moottorisängyt

Moottorisänky tuo arkeen luksusta

Moottorisängyllä voit säätää nukkumisasentoasi helposti. Myös kirjan lukeminen tai tv:n katselu helpottuvat huomattavasti sängyn päätyä nostamalla.
Finsoffien mallistossa on moottorisänkyjä erilaisilla jousituksilla ja vartalon mukaan muotoutuvilla patjoilla. Patjan jäykkyyden voit valita oman makusi mukaan.

Laadukkaat moottorisängyt suomalaiselta toimittajalta

Mallistostamme löytyy useita erilaisia moottorisänkyjä, jotka tuovat arkeen ylellisyyttä. Esimerkiksi tv:n katsominen ja lukeminen helpottuvat huomattavasti, kun sängyn voi säätää juuri sopivaan asentoon. Pienessä yläasennossa nukkuminen helpottaa myös monen kuorsaamisesta kärsivien oireita. Moottorisänkymme ovat erittäin hyödyllisiä myös esimerkiksi selkä- tai jalkakivuista kärsiville. Sängyn jalkapäädyn nostaminen voi tuoda suuren helpotuksen jalkojen turvotukseen.

Moottorisänkyjemme vakiokoot ovat:

  • 80 x 200 cm
  • 90 x 200 cm

Kaksi sänkyä yhdistämällä saat muodostettua parisängyn, joiden puoliskoita voi säätää erikseen.

Finsoffilla on myös laaja valikoima mekanismituoleja ja mekanismisohvia, jotka on kehitetty mukavuudenhaluisia ajatellen. Säädettävien huonekalujen avulla arjesta tulee helpompaa ja miellyttävämpää.

Erikoismittaiset sängyt järkevään hintaan

Standardikokojen lisäksi saat meiltä sängyn helposti myös mittojen mukaan tehtynä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä pystyt muun muassa testaamaan sängyn eri kovuusasteita, pohtia verhoiluvalintaa ja sopimaan erikoismittaisen sängyn tarkat yksityiskohdat yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top