Sohvan huolto

Me Finsoffilla olemme kulkeneet suomalaisten rinnalla jo viiden vuosikymmenen ajan. Tiedämme ne hetket, kun rakas lemmikki voi innostuksissaan nakertaa sohvan kulmaa tai oman pienen lapsukaisen mielestä sohva saattaa olla inspiroiva maalausalusta. Kun elämä kolhii ja tahraa, olemme apuna huoltamassa sohvasi, jotta se kestäisi sukupolvelta toiselle. Välitämme asiakkaistamme ja pysymme heidän kumppaninaan läpi elämän. Olemme kumppani kotonasi, joka on rinnallasi ja ei hylkää sinua tai jätä sinua pulaan.

Vahingon sattuessa Finsoffat on turvallinen kumppani. Meille on tärkeää rakentaa kestäviä asiakassuhteita ja tarjota hyödyllisiä ratkaisuja aiempia hankintoja koskien. Kun sohvan valmistus tapahtuu omalla sohvatehtaallamme Keravalla, myös sohvan huolto on vaivatonta ja huollamme valmistamamme sohvat pienin kustannuksin. Korjaustyön teemme omalla Keravan sohvatehtaallamme.

sohvan huolto ja korjaus.

Verhoilun uusiminen osittain tai kokonaan

Jokaisesta Finsoffien valmistamasta sohvasta arkistoidaan mitat ja kaavat omaan tiedostoonsa, jolloin tietoihin voi palata vielä vuosienkin päästä. Jos sohvan väri tai verhoilu ei enää miellytä vuosien jälkeen tai jos lemmikkieläin on tehnyt tuhojaan sohvalle, on sohvan tai sen yksittäisen osan verhoilu ympäristöä ja lompakkoa vähemmän kuormittava ratkaisu, kuin kokonaan uusi sohva. Verhoilemme lähes kuukausittain uudelleen jo vuosikymmeniä palvelleita sohvia uusilla päällisillä. Kun runko on tehty kestämään vuosikymmeniä niin uudet päälliset mahdollistavat sisustuksen päivittämisen ja piristämisen ekologisemmin.

Selkä- tai istuintyynyn uusiminen

Finsoffien sohvien selkä- ja istuintyynyihin on valittavissa erilaisia täytevaihtoehtoja, joista kaikki hankitaan luotettavilta tavarantoimittajilta. Tarpeen vaatiessa pystymme uusimaan selkä- ja istuintyynyjä tai vaihtamaan tyynyjen täytemateriaalit.

Jalkojen vaihto tai uusiminen

Finsoffien valikoimasta löytyy niin puisia kuin metallisia jalkoja, joista on valittavissa tyyliltään myös erilaisia vaihtoehtoja. Säilytämme jalkamalleista varastossa ylimääräisiä kappaleita, joten halutessasi voit vaihtaa kaikki jalat uusiin tai yhden rikkoutuneen jalan tilalle saadaan nopeastikin uusi ehjä jalka.

Kuvia sohvan huollosta ja korjauksesta.

Lue lisää