KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Petauspatjat

Petauspatja viimeistelee sängyn mukavuuden. Oikein valittu petauspatja voi olla ratkaiseva ero hyvän ja loistavan yöunen välillä. Laadukas sijauspatja myös pidentää sänkysi käyttöikää. Finsoffilta löydät kattavan valikoiman petauspatjoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan tukea, mukavuutta ja kestävyyttä.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Petauspatjat täydentävät sänkyä

Oikein valittu petauspatja voi olla ratkaiseva ero hyvän ja loistavan yöunen välillä. Laadukas sijauspatja myös pidentää sänkysi käyttöikää. Finsoffilta löydät petauspatjat eri tarpeisiin.

Oikean kokoinen petauspatja

Finsoffilta saat petauspatjat tarvittaessa myös mittojen mukaan. Vaahtomuovin kovuuden voi valita täysin nukkujan mieltymysten mukaan.

Vakiokokoja ovat:

  • Petauspatja 80×200 cm
  • Petauspatja 90×200 cm
  • Petauspatja 120×200 cm
  • Petauspatja 140×200 cm
  • Petauspatja 160×200 cm
  • Petauspatja 180×200 cm

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan huonekalumyymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen ja patjojen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan patjan valinnassa.