Habitare-messujen jatkot: Sohvat ja Kamjo-sängyt -20 % 1.10 asti!

Outlet

Sohva outlet

Teemme säännöllisesti tilaa uutuuksille ja poistamme mallikappaleita myymälöissämme ja verkkokaupassa. Suurin osa tuotteista ostettavissa kaikista Finsoffat-myymälöistä Helsingistä, Keravalta ja Vantaalta ja osa myös verkkokaupastamme. Keravan tehtaanmyymälästä ostettuna ne on mahdollista saada heti mukaan!

Tilaa sohva ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sohva mittatilauksena järkevään hintaan?

Mikäli outletista tai verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan huonekalumyymälässämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan, lepotuolin ja sängyn valinnassa.