KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Outlet

Outlet

Teemme säännöllisesti tilaa uutuuksille ja poistamme sohvien, nojatuolien ja sänkyjen mallikappaleita myymälöissämme ja verkkokaupassa. Mallistomme on laaja, joten myös Outletin valikoima vaihtelee. Useimmiten valikoimasta löytyy erikokoisia suoria sohvia, vuodesohvia, divaanisohvia, kulmasohvia, nojatuoleja ja raheja tilaustuotteita huomattavasti edullisempaan hintaan. Outletissa on myös erikoiseriä tai varastoeriä sohvista edulliseen hintaan nopeammalla toimitusajalla.

Tuotteita voi ostaa verkkokaupastamme ilmaisella kotiinkuljetuksella sekä kaikista Finsoffat-myymälöistä Helsingistä, Keravalta ja Vantaalta. Tuotekortissa on kerrottu, missä mallikappale on nähtävissä, kokeiltavissa ja jopa heti saatavissa mukaan, mikäli sen kuljetus onnistuu omalla kuljetuksella. Mallikappaleita on myynnissä usein vain yksi kappale, ja ne ovat olleet esittelykäytössä myymälöissämme ja messuilla, joten ne ovat erittäin hyväkuntoisia. Finsoffien Outlet sijaitsee Keravan tehtaanmyymälän yläkerrassa, jossa on jatkuvasti tuotteita esillä.  

Tilaa sohva tai sänky ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla huonekalulle kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan huonekalun poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. 

Sohva tai sänky osamaksulla

Voit hankkia huonekalun myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista. 

Sohva tai sänky mittojen mukaan?

Mikäli outletista tai verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.  

Myymme laadukkaita sänkyjä nukkujan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten runkopatja, jenkkisänky, moottorisänky, erikoismittainen sänky, joustinpatja tai pelkkä petauspatja. Voit valita sängyn rungon värin, patjan kovuuden ja jalan värin eri vaihtoehdoista. Standardikokojen lisäksi saat meiltä helposti myös sängyn mittojen mukaan tehtynä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat. 

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan huonekalumyymälässämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia ja sänkyjen kovuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi ja muita yksityiskohtia yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan, lepotuolin ja sängyn valinnassa.