Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun liittyvissä asioissa sinua auttavat:

Finsoffien toimisto Heidi Paajaste.
Heidi Paajaste
Asiakaspalvelu / Tilaukset / Laskutus
Finsoffien toimisto Jaana Raassina.
Jaana Raassina
Asiakaspalvelu / Tilaukset / Laskutus
Finsoffien toimisto Suvi Raassina.
Suvi Raassina
Toimistotyöntekijä

Ota Yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan liittyä Finsoffien uutiskirjeen tilaajaksi

Myymälät

Myymälässä asioidessasi saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme.

Finsoffilla on yhteensä kolme omaa myymälää. Tehtaanmyymälämme sijaitsevat Vantaan Porttipuistossa ja Keravalla Huhtimon teollisuusalueella, ja Finsoffat Helsinki -myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa Annankadun ja Kalevankadun kulmassa.

Myymälät

UKK

Mikä on sohvan toimitusaika?

Kaikki sohvamme valmistetaan tilauksesta saapuvassa järjestyksessä Keravan tehtaallamme ja toimitusaika kangasverhoillulle sohvalle on 4–6 viikkoa ja nahkaverhoillulle sohvalle 6–8 viikkoa (Copenhagen-nahalla verhoiltavat 8–12 viikkoa). Sohvien toimitusajoissa saattaa ilmetä vaihtelua, mutta tuotekohtainen toimitusaika on ilmoitettu aina tuotesivulla. Joustavan oman tuotantomme ansiosta pystymme silti tarjoamaan sohvillemme kilpailukykyisen toimitusajan tuontituotteisiin verrattuna ja useasti myös alittamaan keskimääräisen toimitusaikamme.

Outlet-osastollamme on myynnissä mallikappaleita sekä erikois- ja varastoeriä edulliseen hintaan nopealla toimitusajalla. Tuotteet on jopa heti saatavissa mukaan, mikäli kuljetus onnistuu omalla kuljetuksella.

Missä Finsoffien sohvat valmistetaan?

Kaikki Finsoffien sohvat valmistetaan kotimaisena käsityönä omalla tehtaallamme Keravalla. Olemme valmistaneet sohvia jo yli 50 vuoden ajan. Sohvan valmistamisessa käytämme parhaita mahdollisia raaka-aineita, jotta asiakkaamme saavat laadukkaan ja pitkäikäisen sohvan.

Kotimaisen tuotannon ansiosta voimme olla varmoja laadukkaasta työnjäljestä aina rungosta verhoiluun, täytemateriaaleihin ja yksityiskohtiin asti. Korkean laatumme takeena myönnämme valmistamillemme sohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Keravan sohvatehtaan yhteydessä olevassa tehtaanmyymälässä asiakkaidemme on mahdollista seurata sohvanvalmistuksen prosesseja ikkunoiden läpi.

Missä on lähin Finsoffat-jälleenmyyjä?

Valtuutetut Finsoffat-jälleenmyyjät

Valtuutetuilla Finsoffat-jälleenmyyjillä on liikkeissään oma Finsoffat-osasto, jossa on kattavasti esillä laaja Finsoffat-mallisto. Käy tutustumassa valtuutettuihin jälleenmyyjiin.

Finsoffat-edustus

Finsoffien laajaa sohvamallistoa edustavat myös muut laatuhuonekaluja myyvät huonekalumyymälät usealla paikkakunnalla ympäri Suomen.

Auttaako Finsoffat sohvan huoltamisessa?

Kun sohvan valmistus tapahtuu omalla sohvatehtaallamme Keravalla, myös sohvan huolto on vaivatonta ja huollamme valmistamamme sohvat pienin kustannuksin. Valitettavasti emme huolla tai verhoile uudelleen muiden valmistajien sohvia.

Mahdollisia korjaustoimenpiteitämme ovat mm:

  • verhoilun uusiminen osittain tai kokonaan
  • selkä- tai istuintyynyn uusiminen
  • jalkojen vaihto tai uusiminen

Voit käydä lukemassa lisää sohvan huollosta.

Minkälaisia varaosia on saatavilla?

Huollamme valmistamamme sohvat pienin kustannuksin. Mahdollisia korjaustoimenpiteitä ovat verhoilun uusiminen osittain tai kokonaan ja selkä- tai istuintyynyn uusiminen. Voit hankkia meiltä myös jalat, käsinojasuojat, jouset ja sohvien koristetyynyt.

Tutustu verkkokaupan varaosiin.

Saako verkkokaupan sohvia muulla verhoilulla, eri koossa tai erilaisella jalkamallilla?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joista on saatavilla useampi värivaihtoehto. Lähetämme kankaista ilmaiset kangasnäytteet, joista näet kankaan värisävyn ja tunnet materiaalin pinnan ja rakenteen. Näin voit varmistua siitä, että sohvan verhoilu sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoistamme. Verhoilemme tuotteemme mm. Annalan, Lauritzonin ja Orient Occidentin kankailla. Ammattitaitoiset myyjämme myymälöissä ja asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään valitsemaan mieltymyksiisi ja tarpeisiisi sopivan verhoilumateriaalin.

Kaikki valmistamamme sohvat ovat modulirakenteisia. Modulipaloista eli erikokoisista elementeistä voidaan valmistaa juuri sen kokoinen, muotoinen ja näköinen sohva kuin halutaan. Muuntuva modulaarinen vakiomalllisto mahdollistaakin erilaiset ja erikokoiset kokoonpanot kustannustehokkaasti moneen tarpeeseen ilman varsinaista mittatilausta. Yksittäiset modulit on saatavilla eri leveyksillä, modulikartasta löytyvät niin divaanit, kulmapalat kuin käsinojat ja erilaiset tyynyjaot on myös mahdollisia toteuttaa. Kun olet löytänyt sohvamalliemme joukosta suosikkisi, niin kyseisestä mallista voidaan valmistaa nojatuoli, 2-istuttava sohva, 2,5-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, 4-istuttava sohva, divaanisohva, avokulmasohva ja erilaisia kulmasohvia.

Myymälöiden ja asiakaspalvelun kautta tilattuihin sohviin on saatavilla myös laajempi valikoima jalkamalleja.

Millaisia maksutapoja on käytössä?

Maksaminen verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Verkkopankkimaksut:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Luottokorttimaksut:

Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut, jotka varmistavat turvallisen maksamisen.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut:

  • OP Lasku
  • Jousto
  • Klarnan lasku, joustava erämaksu, kiinteä erämaksu ja kampanjalasku.

Maksaminen myymälässä

Finsoffat Oy:n tehtaanmyymälöissä maksutapoina käy käteinen, lukuisat eri korttivaihtoehdot (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -kortit sekä Apple Pay ja Google Pay -mobiilimaksusovellukset).

Rahoitusvaihtoehtojamme ovat mm. Resursbank ja Klarna.

Voit käydä lukemassa lisätietoa tarjoamistamme maksutavoista täältä.

Mistä löydän sohvakankaan hoito-ohjeet?

Valmistamiemme sohvien mukaan pakataan kansio, johon sisällytämme myös sohvakankaan hoito-ohjeet. Verkkokaupassa myynnissä olevien kankaiden hoito-ohjeet löytyvät täältä. Jokaisesta Finsoffien valmistamasta sohvasta arkistoidaan tarkat tiedot, jolloin sohvan yksityiskohtiin voi palata vielä vuosienkin päästä. Asiakaspalvelumme auttaa, mikäli haluat tarkistaa sohvasi verhoilukankaan hoito-ohjeet. Olemme myös koonneet Sohvan puhdistus ja hoito -vinkkimme omaksi kokonaisuudeksi, josta löytyy kangas- tai nahkaverhoillun sohvan yleisiä hoito-ohjeita.

Mikä verhoilukangas olisi sopiva koiraperheeseen?

Kankaan olisi hyvä olla napakka ja kankaan pinnan melko tasainen. Mikäli kankaassa on paljon struktuuria, niin koiran kynnet saattavat ottaa niihin kiinni. Kankaantoimittajat eivät takuita anna lemmikkieläinten suhteen, mutta lemmikkitalouteen löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja.

Minkälainen takuu Finsoffien valmistamilla sohvilla on?

Valmistamamme suomalaiset sohvat ja vuodesohvat ovat Avainlippu-merkittyjä ja myönnämme niille pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi. Kylmävaahtotäytteisille istuintyynyille myönnämme 10 vuoden kimmoisuustakuun.

Missä Finsoffien myymät sängyt valmistetaan?

Finsoffien sänkyvalikoimasta löytyy sekä Suomessa että Virossa valmistettuja sänkyjä. Valmistusmaa on kerrottu tuotteen Lisätiedot-kohdassa.

Voinko palauttaa verkkokaupasta tilatun tuotteen?

Verkkokauppaostojen palautukset
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautus/vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksen tulee sisältää kaikki sohvan osat ja oheistuotteet. Jos tuote on otettu käyttöön, tilaaja vastaa mahdollisesta tuotteen arvon alenemisesta. Mikäli tuote on tilaajan toimesta olennaisesti muuttunut tai se ei ole enää myyntikelpoinen, Finsoffat Oy pidättää oikeuden olla palauttamatta kokonaan tilaajan maksamaa summaa. Asiakas on vastuussa virheettömän ja käyttämättömän tuotteen palautuksesta aiheutuvista rahtikuluista.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tai muunneltuja mittatilaustuotteita.

Palautettaessa huomioitavaa
Ennen tavaran palautusta tilaajan tulee olla yhteydessä Finsoffat Oy:n asiakaspalveluun p. 092797220 (arkisin klo 8-16) tai finsoffat@finsoffat.fi. Asiakaspalvelu antaa lisäohjeet tuotteen palautukseen. Finsoffat Oy ei ota vastaan palautuksia, joista ei ole sovittu etukäteen asiakaspalvelun kanssa, vaan ne palautuvat takaisin asiakkaalle, asiakkaan kustannuksella. Asiakkaan täytyy liittää pakkaukseen tarkat yhteystiedot, tuotteen tilausnumero, tilinumero ja pankkiyhteys. Tuotteeseen tulee liittää myös ennakkolaskun kopio maksukuitista. Tuotteen kokonaissumma palautetaan asiakkaan tilille 14 päivän kuluessa tuotteen palautumisesta, jos tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen.

Finsoffat-myymälästä ostetut tuotteet
Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä.
Kivijalkamyymälästä ostettujen tuotteiden kaupanpurkuehdoista tulee sopia aina tuotteen myyneen myymälän kanssa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittauspalvelu
Kerro meille unelmiesi sohvasta.