Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Avokulmasohvat

Avokulmasohva yhdistää kulmasohvien ja divaanisohvien keskeiset elementit: siinä on kulmasohvan selkänoja ja divaaniosan keveys. Finsoffien avokulmasohvien valikoimasta löydät malleja useaan eri tyyliin ja makuun. Valmistamme Avainlipulla merkityt avokulmasohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Avokulmasohvassa yhdistyy kulmasohva ja divaani

Avokulmasohvissa yhdistyvät kulmasohvien ja divaanisohvien keskeiset elementit. Avokulmasohvassa on selkeä kulma, jossa selkänoja kuten kulmasohvassa, mutta sohvaa on kevennetty divaaniosalla. Avokulmasohva on mallina yksi suosituimmista sohvistamme. Valikoimassamme on myös erittäin käytännöllisiä vuoteellisia avokulmasohvia, joiden divaaniosassa on näppärä säilytyslaatikko esimerkiksi vuodevaatteille.

Kaikki Finsoffien valmistamat sohvat ovat modulirakenteisia joten lähes jokaisesta mallista voidaan tehdä myös avokulmasohva. Sohvamallimme ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa sohvaa, niin suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla.  Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista ja esillä on myös kaikki jalka- ja täytevaihtoehdot.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset avokulmasohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset avokulmasohvat.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Avokulmasohvat joista löytyy valinnanvaraa

Finsoffien avokulmasohvien valikoimasta löydät malleja useaan eri tyyliin ja makuun. Esimerkiksi Tuohi-avokulmasohva on siro ja elegantti, Havu-avokulmasohva on kevyt ja täyteläinen, Studio-avokulmasohva on suoraviivainen ja napakka ja Aurora-avokulmasohva on muhkea ja pehmeä avokulmasohva. Divaaniosan pituus vaihtelee mallista riippuen ja voimme myös tarvittaessa räätälöidä avokulmasohvat edullisesti juuri sinun olohuoneeseen sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme Keravalla. Laajasta valikoimastamme löytyvät lisäksi  divaanisohvat ja kulmasohvat, joista osaan on saatavilla myös vuodeominaisuus.

Laadukas avokulmasohva makusi mukaan

Onko toiveissasi kulmadivaani nahkaisena vai kankaisena? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita avokulmasohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Valmistamme avokulmasohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa avokulmasohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa sohvamalleista, verhoiluvaihtoehdoista ja eri kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Avokulmasohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.