Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Miksi kotimainen sohva?

Kotimainen sohva on vastuullisuusteko, joka ilahduttaa pitkään

Tuotteiden valmistus kotimaisena käsityönä on jo yli viidenkymmenen vuoden ajan ollut yksi Finsoffien toiminnan kulmakivistä. Kotimaisen tuotannon ansiosta voimme olla varmoja laadukkaasta työnjäljestä aina rungosta verhoiluun, täytemateriaaleihin ja yksityiskohtiin asti. Korkean laatumme takeena myönnämme valmistamillemme sohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Tarjoamme työpaikan lähes 40:lle alan ammattilaiselle Suomessa ja haluamme että perinteiset kädentaidot säilyvät jatkossakin kotimaassa.

kolmen istuttava vuodesohva.

Laadukas sohva maksaa itsensä takaisin

Finsoffat käyttää sohvien valmistuksessa vain parhaita mahdollisia raaka-aineita ja ne hankitaan luotettavilta tavarantoimittajilta, jotka asettavat toimittamalleen materiaalille myös korkeat laatuvaatimukset. Laatu ratkaisee ensisijaisesti raaka-ainehankinnoissamme. Laadukkailla raaka-ainehankinnoillamme haluamme taata sen, että sohva kestää käytössä pitkään.

Kertakäyttökulttuuri ja kulutushysteria ovat pahinta myrkkyä ympäristölle. Kotimaisen sohvan ostaminen ja siitä huolta pitäminen ovat keinoja, joilla yksittäinen kuluttaja voi ylläpitää kestokulttuuria ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita omassa arjessaan. Kestävästi valmistettu ja kestäväksi tehty sohva on kuluttajalle pitkällä aikavälillä huomattavasti edullisempi vaihtoehto, sillä sohvaa ei tarvitse vaihtaa uuteen muutaman vuoden välein.

Kotimainen ympäristöystävällinen sohva

Sohva on hallitseva osa huoneen sisustusta, ja sisutusmaku perinteisesti muuttuu ennen kuin laadukkaasti tehdyn sohvan käyttöikä loppuu. Finsoffien kotimaiset sohvat käsittää monta muotokieleltään ajatonta sohvamallia ja esimerkiksi kääntödivaanin avulla sohvan divaaniosan puolta voi helposti vaihtaa itse muuton osuessa kohdalle. Mikäli sisustustyyliään haluaa vaihtaa useammin kuin vuosikymmenten välein niin sohvan irtopäälliset ja jalkojen vaihto ovat uuden sohvan ostoa ekologisempia vaihtoehtoja uudistaa sohvaa. Moneen sohvamalliimme voi ostotilanteessa valita kokonaan irrotettavan kangasverhoilun, mikä myös helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Näitä sohvia ovat mm. Havu, Kanerva ja Kataja. Olemme kirjoittaneet oman artikkelin vinkeistä sohvan verhoilun valintaan, josta löytyy hyödyllistä tietoa ja huomioitavia asioita verhoilukankaaseen liittyen.

Jos sohvan väri tai verhoilu ei enää miellytä vuosien jälkeen tai jos lemmikkieläin on tehnyt tuhojaan sohvalle, on sohvan tai sen yksittäisen osan verhoilu ympäristöä ja lompakkoa vähemmän kuormittava ratkaisu, kuin kokonaan uusi sohva. Verhoilemme lähes kuukausittain uudelleen jo vuosikymmeniä palvelleita sohvia. Valmistamillamme sohvilla on 20 vuoden runko- ja joustintakuu, mikä on jo itsessään laadun tae. Jokaisesta Finsoffien valmistamasta sohvasta tallennetaan mitat ja kaavat omaan tiedostoonsa, jolloin tietoihin voi palata vielä vuosienkin päästä. Meille on tärkeää rakentaa kestäviä asiakassuhteita ja tarjota ratkaisuja myös aiempia hankintoja koskien.

Finsoffien kotimaiset sohvat valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan toiveen mukaan. Pystymme silti tarjoamaan kilpailukykyisen toimitusajan tuontituotteisiin verrattuna ja useasti myös alittamaan keskimääräisen 6-8 viikon toimitusaikamme. Finsoffat on ainoa Uudellamaalla toimiva sohvanvalmistaja. Kun ostat Finsoffien Keravalla valmistetun sohvan, voit olla varma, että sohva ei ole valmistushetken jälkeen kulkenut pitkiä matkoja ennen kuin saat sen käyttöösi. Läheltä ostetussa ja lähituotantona valmistetussa tuotteessa on pienempi hiilijalanjälki kuin tuontisohvassa niin tuotannon kuin kuljetuksenkin osalta.

Asiantunteva palvelu mahdollistaa pelkästään positiiviset yllätykset

Tehtaanmyymälöissä asiakkaitamme palvelevat pitkän linjan ammattilaiset, jotka tuntevat Finsoffien malliston ja sen mahdollisuudet. He tuntevat myös laajan kangas- ja nahkamallistomme ja löytävät lukemattomien vaihtoehtojen joukosta tarpeeseen sopivan verhoilun ja yksityiskohdat. He osaavat ehdottaa sellaisia ratkaisuja, joita et välttämättä edes olisi tullut ajatelleeksi. Keravan sohvatehtaan yhteydessä toimivaan asiakaspalveluumme saat yhteyden nopeasti ja oma kuljetuspalvelumme saa jatkuvasti kiitosta asiakaslähtöisyydestään. Myös kuljetuksen voit sopiva joustavasti omaan aikatauluusi sopien. Meillä asiakaspalvelu ei lopu siihen hetkeen, kun sohva vaihtaa omistajaa, vaan meiltä voit aina kysyä apua esimerkiksi sohvan hoitoon tai uudistamiseen liittyen.

Avainlippu kertoo että sohva on valmistettu Suomessa

Miten sohvan ostaja voi vakuuttua sohvan kotimaisuudesta? Finsoffien kotimaisesta valmistuksesta kertoo Suomalaisen Työn Liitto ry:n myöntämä sinivalkoinen Avainlippu-merkki. Jotta Avainlippu-merkin käyttöoikeus myönnetään, tulee tuoteryhmän olla Suomessa valmistettu ja sen kotimaisuusasteen tulee täyttää Suomalaisen Työn Liiton asettamat kriteerit.

Kotimainen valmistus ei vielä takaa laatua

Suomalainen valmistus ei automaattisesti tarkoita sitä, että sohva on laadukas ja kestää pitkään. Uskallamme väittää että 50 vuoden kokemus sohvanvalmistuksesta, vuosikymmenien aikana kerätty asiakaspalaute, oma tuotekehitys ja korkeat omat laatukriteerit ovat muovanneet Finsoffien sohvista korkealaatuiset. Sohvan omistajan tulee myös pitää huolta sohvasta uhraamalla sohvanhoitoon muutamia tunteja vuosittain, jotta sohva pitää pintansa vuodesta toiseen. Olemme koonneet omaksi osiokseen parhaat vinkit sohvan puhdistukseen ja hoitoon. Osan hoito- ja huoltotoimenpiteistä voit melko vaivattomasti ottaa osaksi viikkosiivousta ja loput suorittaa esimerkiksi sohvan kevät- ja syyshuollon yhteydessä.

Lue lisää