Sohvien KIERRÄTYSVIIKOT tehtaanmyymälöissä!

Finsoffien helmikuun kampanjassa hyvitämme vanhasta sohvastasi jopa 1000 € ostaessasi meiltä uuden sohvan. Tuomme sohvan veloituksetta kotiisi ja viemme samalla vanhan pois.

Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajätteeksi. Finsoffien sohvat valmistetaan tilauksesta aina alusta loppuun asti, joten meiltä ostettu sohva on aina uusi. Valmistamillemme sohville myönnämme 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Kaikilla Finsoffien valmistamilla sohvilla on Avainlippu-merkki.

Tee siis todellinen vastuullisuusteko ja valitse Suomessa valmistettu vuosikausia kestävä sohva ja kierrätä vanha sohvasi asianmukaisesti kauttamme!

Sohvien kierrätysviikot -kampanja on voimassa uusiin tilauksiin Finsoffien tehtaanmyymälöissä Keravalla ja Vantaalla ajalla 1. – 28.2.2021.

Kaikki sohvat
Vuodesohvat
3 istuttavat
2 istuttavat
Kulmasohvat
Divaanit

Ostamalla meiltä sohvan, tuet suomalaista yrittäjyyttä!

Finsoffat on jo 50 vuoden ajan valmistanut sohvia suomalaisiin koteihin. Laadukas tuote on pitkäaikainen ilo omistajalle – ja ympäristölle. Lue lisää Finsoffien historiasta tästä.

Myönnämme valmistamillemme tuotteille 20 vuoden runko- ja joustintakuun kotimaisen laadun takeeksi. Koska valmistamme kotimaiset sohvamme itse Keravan tehtaallamme, pystymme räätälöimään tuotteen täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Onko sinun sohvasi nahkainen vai kankainen? Hyödynnä nyt kampanja tehtaanmyymälöissä! Ota mitat mukaan, myymälöissämme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään toiveittesi mukaisen tuotteen. Finsoffien laajasta mallistosta löytyy useita kankaita jotka sopivat perheen pienimmille sekä lemmikeille.

Finsoffat-kokemuksia
Sohva on kaunis ja hyvä istua & loikoilla. Palvelu sekä myymälässä että sohvan kotiin kuljetuksessa ystävällistä ja pätevää ja kaikki toimi sovitun mukaisesti. Ja kaiken lisäksi sai itselle hyvän fiiliksen kotimaisen työn tukemisesta. Suosittelen.

Nina
Finsoffat-kokemuksia
Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja nopea räätälöidyn sohvan toimitus joulunalusajasta huolimatta. Lisää entisestään uskoa siihen, että kotimaisuus on parasta!

Sakari
Finsoffat-kokemuksia
Laadukkaan tuntuinen ja ajattoman tyylikäs sohva! Puuvilla-pellavakangas on ihanan pehmeä. Asiakaspalvelu liikkeessä oli asiantuntevaa eikä kauppoja yritetty tehdä väkisin. Erityiskiitos *loistavalle* kotiinkuljetukselle! Kohteliaat kantajat, ottivat kengät pois eteisessä, pistivät huopatassut naarmujen estämiseksi ja veivät kaikki roskat pois, todella hyvää palvelua.

Anette
Finsoffat-kokemuksia
Myyjä ohjasi asiantuntevasti juuri sellaisten huonekalujen luokse, joita etsimme. Ostokset hoituivat puolessa tunnissa ja toimitusaika oli sovitun mukainen ja erinomaisesti hoidettu huonekalujen paikoilleen sijoittelua myöten.

Leena

VANTAAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Porttipuiston liikekeskus / Porttisuontie 4, Vantaa
09 2797 2210

Avoinna:
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

KERAVAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Huhtimontie 4, Kerava
050 306 8819

Avoinna:
ma-pe 9-18
la 10-16
su 12-16

Lämpimästi tervetuloa!