Havu- ja Kanerva-sohvat -15 %

Kaikki Keravalla käsinvalmistetut Havu- ja Kanerva-malliston sohvat irrotettavalla verhoilulla nyt -15 %. Malleista on saatavana mm. eri mittaiset suorat sohvat, divaanisohva, kulmadivaanisohva, avokulmasohva, kulmasohva, nojatuoli ja rahi. Kaikille kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa.

Tarjoukset ovat voimassa Finsoffien verkkokaupassa ja kaikissa myymälöissä ajalla 1.5.–2.6.2024 tehtyihin tilauksiin.

Kanerva-mallisto

Kanerva-malliston sohvat on suunniteltu asiakastoiveiden pohjalta. Mallisto on muotokieleltään siro ja ryhdikäs, mutta silti mukava istua. Kanerva-sohvissa on kokonaan irrotettava verhoilu, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa tai väriä voi vaihtaa kausittain.

Sohvien istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka tunnetaan korkeasta laadusta. Kylmävaahtotäytteelle myönnämme 10 vuoden kimmoisuustakuun. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista.

Havu-mallisto

Havu-mallisto on muotokieleltään muhkea, mutta skandinaavisen selkälinjainen ja hieman boheemi. Havu-sohvissa on kokonaan irrotettava verhoilu, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa tai väriä voi vaihtaa kausittain.

Sohvien selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja pallokuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennon. Höyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus.

Suunnittele oma Havu- tai Kanerva-sohva 3D-ohjelmalla

Kokoa toiveidesi mukaisesti suunnitteluohjelman avulla Kanerva- tai Havu-sohva. Suunnitteluohjelma mahdollistaa helposti räätälöidyn kokonaisuuden, sillä voit valita moduulipaloista juuri sinulle sopivan kokoonpanon. Valitse haluamasi verhoilu ja väri vakiokankaistamme sekä täydennä sohva valitsemallasi jalkavaihtoehdolla. Käytä suunnitteluohjelman AR-ominaisuutta nähdäksesi, miltä sohva näyttäisi omassa olohuoneessasi ennen ostopäätöstä.

Kaikki suunnitteluohjelman Havu- ja Kanerva-sohvat -15 %