KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Moduulisohvat

Kaikki valmistamamme sohvat ovat modulirakenteisia, mikä mahdollistaa niiden muokkaamisen halutun kokoisiksi, muotoisiksi ja näköisiksi. Muuntuva modulaarinen vakiomallisto mahdollistaakin erilaiset ja erikokoiset kokoonpanot kustannustehokkaasti moneen tarpeeseen ilman varsinaista mittatilausta. Valmistamme Avainlipulla merkityt moduulisohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Moduulisohvat mittojen mukaan

Kaikki valmistamamme sohvat ovat modulirakenteisia, vaikka ne olisi verkkokaupassa nimetty kokoonpanoltaan esimerkiksi 3 istuttaviksi sohviksi tai kulmasohviksi. Modulipaloista eli erikokoisista elementeistä voidaan valmistaa juuri sen kokoinen, muotoinen ja näköinen sohva kuin halutaan. Muuntuva modulaarinen vakiomalllisto mahdollistaakin erilaiset ja erikokoiset kokoonpanot kustannustehokkaasti moneen tarpeeseen ilman varsinaista mittatilausta. Yksittäiset modulit on saatavilla eri leveyksillä, modulikartasta löytyvät niin divaanit, kulmapalat kuin käsinojat ja erilaiset tyynyjaot on myös mahdollisia toteuttaa. Kun olet löytänyt sohvamalliemme joukosta suosikkisi, niin kyseisestä mallista voidaan valmistaa nojatuoli, 2-istuttava sohva, 2,5-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, 4-istuttava sohva, divaanisohva, avokulmasohva ja erilaisia kulmasohvia. Sohvamalleihimme suunnitellut rahit valmistetaan niin ikään modulirakennetta hyödyntäen.

Myös valmistamamme vuodesohvat rakentuvat moduuleista, joten samasta mallista on tehtävissä vuodetuoli, erikokoisia suoria vuodesohvia, kulmavuodesohva ja divaanivuodesohva.

Moduulisohva on muokattavissa oleva ekologisempi sohva

Muuntautuva moduulisohva on ekologinen vaihtoehto, sillä sitä voidaan muokata, kun elämäntilanne, tarpeet tai koti muuttuvat. Modulisohvan kokoa pystytään kasvattamaan ja muovailemaan tai se voidaan jakaa pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Samassa yhteydessä myös verhoilu voidaan uusia. Jokaisesta Finsoffien valmistamasta sohvasta arkistoidaan mitat ja kaavat omaan tiedostoonsa, jolloin tietoihin voi palata vielä monien vuosienkin kuluttua.

Monipuoliset moduulisohvat, joita voi muokata itse kotona

Valmistamme myös sohvia, joita ei tarvitse käyttää sohvatehtaalla saadakseen vaihtelua tai kun hankittu sohvakokoonpano ei mahdukaan sellaisenaan uuteen kotiin. Ympäriverhoillut modulipalat ja rungossa olevat krokotiilikiinnitykset mahdollistavat kokoonpanon muutokset vaivattomasti kotona. Moduulisohvaan voi tarvittaessa myöhemmin ostaa lisää yksittäisiä moduuleja, jos istuinpaikkojen määrää halutaan kasvattaa. Verkkokaupassamme TRIO modulisohva irtopäällisillä ja DUO modulisohva irtopäällisillä ovat esimerkkejä sohvista, joiden moduleiden paikkaa voi helposti vaihtaa kotona tilanteiden eläessä, mutta tällaisia ominaisuuksia on saatavilla muihinkin yksilöllisesti valmistettaviin sohviimme.

Laadukas moduulisohva makusi mukaan

Sohvan käyttötarkoitus ja sohvan käyttäjät vaikuttavat suuresti verhoilukankaan valintaan. Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Näistä kankaista lähetämme ilmaiset kangasnäytteet, joista näet kankaan värisävyn ja tunnet materiaalin pinnan ja rakenteen. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun sadoista kangas- tai nahkavaihtoehdoista. Sohvien verhoilumateriaalit ovat nykypäivänä laadukkaita ja kestäviä, joten sohvan puhtaanapito on tehty vaivattomaksi. Usein lapsi- ja lemmikkiperheissä arvostetaan irrotettavia ja vesipestäviä päällisiä. Useimmissa sohvissamme on vähintään istuin- ja selkätyynyissä irrotettavat ja pestävät päälliset ja osa on tilattavissa kokonaan irrotettavalla verhoilulla, jolloin myös sohvan värin vaihtaminen onnistuu esimerkiksi kausittain. Verkkokaupan tuotteista Havu-, Kanerva– ja Kataja-malliston sohvat on mahdollista tilata kokonaan irtoverhoiltuna.

Sohvat valmistetaan kotimaisena käsityönä

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Oma tuotantomme työllistää Keravan sohvatehtaalla lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia. Hankimme suurimman osan sohvien valmistusmateriaaleista kotimaisilta toimijoilta, joten toimintamme työllistää välillisesti myös muita suomalaisia yrityksiä.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen valmistaminen työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta on järkevä, vastuullinen arvovalinta, joka tukee suomalaista työllisyyttä ja suomalainen sohva on myös ekoteko!

Kestävät runkomateriaalit takaavat pitkän käytön

Finsoffien kaikki kotimaiset sohvat valmistetaan massiivipuusta ja koivuvanerista. Sohvan jousituksessa käytetään nikkelivapaasta teräksestä valmistettua lämpökarkaistua NoSag-jousta, joka pitää kimmoisuutensa tavallista jousta pidempään. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme valmistamillemme sohville 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Tilaa sohva ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sohvan ostaminen verkosta?

Finsoffilta saat sohvia, sänkyjä ja parasta palvelua! Olemme halunneet luoda myös verkkokauppa-asiakkaillemme palvelevan, havainnollistetun ja luotettavan tavan ostaa verkosta, jos asioiminen myymälöissämme ei ole jostain syystä mahdollista. Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti mm. lisäämällä uusia tuotteita sekä täydentämällä tuotetietoja ja kuvia. Toivottavasti seuraavista kohdista on apua, kun pohdit verkkokaupastamme ostamista:

  1. Tuotekuvat ja muunnelmat: Tuotesivun 3D-KUVA -linkistä pääset näkemään sohvan eri kuvakulmista ja vuodesohvan sekä vuode piilossa että avattuna. Mikäli tuotteesta on valittavissa useampia väri- ja jalkavaihtoehtoja, myös tuotekuva päivittyy valintojen perusteella.
  2. Asiakaspalautteet: Tuotesivun arvioista voit lukea muiden asiakkaiden antamia palautteita kyseisestä tuotteesta.
  3. Kangasnäytteet: Voit tilata vakiokankaistamme ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.
  4. Ilmainen toimitus: Verkkokauppatuotteilla on ilmainen toimitus Manner-Suomen sisällä.
  5. Palautusoikeus: Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautus/vaihto-oikeus.

Sohva mittatilauksena järkevään hintaan?

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan sohvatehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Laaja valikoima sohvia myymälöissämme

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.