KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Puhdistus- ja hoitotarvikkeet

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Sohvan puhdistus- ja hoitotarvikkeet

Finsoffilta löydät tarvittavat sohvan puhdistus- ja hoitotarvikkeet kangas- ja nahkasohville. Ostaessasi meiltä sohvan, suosittelemme sinua samalla ostamaan sohvalle puhdistus- tai hoitoaineen, jonka avulla tuotteen käyttöikä pitenee entisestään. Kangasverhoillulle sohvalle on oma pesu- ja suoja-aineensa ja eri nahkoille myös omat puhdistus- ja hoitoaineet.

Valmistamamme sohvat on tehty laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja säännöllisellä hoitamisella autat osaltasi pidentämään sohvasi käyttöikää. Noudata aina sohvan mukana tulleita hoito-ohjemerkintöjä ja ota tarvittaessa meihin yhteyttä, mikäli haluat tarkistaa kankaan tai nahan hoito-ohjeen.

Olemme koonneet Sohvan puhdistus ja hoito -vinkit omaksi kokonaisuudekseen. Osan hoito- ja huoltotoimenpiteistä voit melko vaivattomasti ottaa osaksi viikkosiivousta ja loput suorittaa esimerkiksi sohvan kevät- ja syyshuollon yhteydessä.

Verkkokaupan valikoiman lisätarvikkeet postitamme ilman toimitusmaksua!

Sohvan puhdistus- ja hoitotarvikkeet pidentävät sohvan käyttöikää

Löydät valikoimastamme parhaimmat puhdistusaineet, joiden avulla sohvasi pinnat säilyvät kuin uutena ja tuotteen käyttöikä pitenee entisestään. Meiltä hankit vaivattomasti riittoisat puhdistusaineet sekä kangassohvalle että nahkasohvalle. Nahka- ja kangasverhoiluille on myös saatavilla asianmukaiset suoja-aineet.

Kangassohvan puhdistus ja hoito

Valikoimassamme on sohvan pesuaine, joka sopii lähes kaikille tekstiilityypeille eivätkä sen ainesosat haalista kankaan värejä.

Sohvan suoja-aineella tehtävä käsittely kannattaa tehdä noin vuoden tai kahden vuoden välein riippuen siitä kuinka paljon sohvaan kohdistuu kuormitusta. Kannattaa tarkistaa onko valittuun verhoilukankaaseen jo mahdollisesti tehty suoja-ainekäsittely, mikä on melko yleistä. Voimme tarvittaessa myös tehdä sohvatehtaallamme sohvaan suoja-ainekäsittelyn ennen sohvan toimitusta, mikäli verhoilukankaassa ei vielä ole suojakäsittelyä tehtynä. Sohvan pesu- ja suoja-aine on saatavilla myös kätevänä settinä.

Nahkasohvan puhdistus ja hoito

Nahanhoitosetistä löytyy puhdistus- ja suojausaineet sekä tarpeelliset työvälineet. Vaalean nahan ja aniliininahan hoitoon löytyy omat tuotteensa.