Kaikki vuodesohvat -15 % ja kaupan päälle kevyt petauspatja sekä kotiinkuljetus

Sohva outlet

Teemme säännöllisesti tilaa uutuuksille ja poistamme sohvien ja nojatuolien mallikappaleita myymälöissämme ja verkkokaupassa. Sohva outletissa on myös erikoiseriä tai varastoeriä sohvista edulliseen hintaan nopeammalla toimitusajalla. Tuotteet on ostettavissa kaikista Finsoffat-myymälöistä Helsingistä, Keravalta ja Vantaalta sekä verkkokaupastamme. Tuotekortissa on kerrottu, missä mallikappale on nähtävissä, kokeiltavissa ja jopa heti saatavissa mukaan omalla kuljetuksella. Mallikappaleita on myynnissä usein vain yksi kappale, ja ne ovat olleet esittelykäytössä myymälöissämme ja messuilla, joten ne ovat erittäin hyväkuntoisia. Varsinainen Sohva outlet-osastomme sijaitsee Keravan tehtaanmyymälän yhteydessä, jossa myös Sänky outlet 

Tilaa sohva ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla outlet-tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista. 

Sohva mittatilauksena järkevään hintaan?

Mikäli outletista tai verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme. 

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan huonekalumyymälässämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan, lepotuolin ja sängyn valinnassa.