Habitare-messujen jatkot: Sohvat ja Kamjo-sängyt -20 % 1.10 asti!

Kotimaiset sängyt

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Laadukkaat kotimaiset sängyt asiakkaita, ympäristöä ja perinteitä kunnioittaen

Myymme kotimaisia Eden-sänkyjä, joissa käytettävät materiaalit ovat huolellisesti valittuja, testattuja ja turvallisia. Eden-sängyillä on Avainlippu-tunnus ja useimmissa tuotteissa on myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. Verkkokaupassa kotimaiset sängyt tunnistat Avainlippu-merkistä.

Valikoimassa eri kokoisina:

  • kotimaiset joustinpatjat
  • kotimaiset viskoelastiset patjat
  • kotimaiset runkopatjat
  • kotimaiset jenkkisängyt
  • kotimaiset moottorisängyt
  • kotimaiset sängynpäädyt

 
Voit tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa tai suunnata myymälään. Myymälässä pääset parhaiten vertailemaan eri sänkymalleja ja niiden ominaisuuksia. Finsoffien palvelevat huonekalumyymälät sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla sängyn kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi huonekalumyymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.