Kuljetamme sohvan kotiisi

Toimitusaika

 

Kaikki sohvamme valmistetaan saapuvassa järjestyksessä Keravan tehtaallamme. Kohtalaisen pienenä ja paikallisena toimijana pystymme toimimaan ketterästi, mikä mahdollistaa nopeat toimitusajat, nopean reagointikyvyn sekä mahdollisuuden muuttaa omaa toimintaa tarpeen mukaan.

 

Tuotteiden toimitusajoissa saattaa ilmetä vaihtelua, mutta tuotekohtainen toimitusaika on ilmoitettu aina tuotesivulla. Joustavan oman tuotantomme ansiosta pystymme silti tarjoamaan sohvillemme kilpailukykyisen toimitusajan tuontituotteisiin verrattuna ja useasti myös alittamaan keskimääräisen 6–8 viikon toimitusaikamme. Otamme myös asiakkaan toiveet huomioon toimitusaikaan liittyen, ja tarvittaessa toimitamme tuotteen myöhemmin.

Kuljetus

 

Pääkaupunkiseudulla tuotteen kuljetuksesta kotiisi vastaavat pääasiallisesti Finsoffien omat ystävälliset kuljetusmiehet. Kun tilatut tuotteet ovat valmiina varastollamme, Finsoffien ajojärjestely ottaa puhelimitse tai sähköpostilla yhteyttä tilaajaan sopiakseen tarkemman tuotteiden toimitusajankohdan ja -paikan. Kuljettajat ottavat kuitenkin yhteyttä asiakkaaseen vielä noin puoli tuntia ennen sovittua ajankohtaa. Muualle Suomeen kuljetuksista vastaa pääasiassa Kuljetusliike Hakonen tai Schenker, jotka toimittavat tavaroita asiakkaan ja kuljetusliikkeen sopimana toimitusajankohtana.

 

Halutessasi voit myös tilata lisäpalveluita kuljetuksen yhteyteen, jotta uuden huonekalun käyttöönotto olisi mahdollisimman vaivatonta.

Tarjoamme 30 € lisäkustannuksella:

  • vanhojen kalusteiden poisviennin,
  • huonekalun purku pakkauksestaan sille varattuun paikkaan sekä
  • tuotteen kasaaminen käyttökuntoon

 

Tarjoamme aina verkkokauppatuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen Manner-Suomen sisällä.

Mikäli haluat mieluummin itse kuljettaa ostoksesi kotiin, voit lainata meiltä tilavaa pakettiautoa maksutta.

Finsoffien kuljettajat ja pakettiauto.
Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittauspalvelu
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Lue lisää