Finsoffat - Elämänmittainen kumppani kotonasi.

Oranssi pyöreälinjainen Boho-sohva kuvattuna valoisassa miljöössä rahin, sisustustyynyjen, torkkupeiton ja maton kanssa.

Pysymme asiakkaidemme kumppanina läpi elämän

Laadukkaita kotimaisia sohvia meille. Sinulle ja minulle. Meistä jokaiselle, joka arvostaa kotimaista käsityötä ja vastuullisia materiaaleja. Me Finsoffilla olemme kulkeneet suomalaisten rinnalla jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Tunnemme ne elämisen hetket, milloin elämä kuluttaa, väsyttää, virkistää, inspiroi ja palkitsee. Siksi olemme halunneet kokemuksellamme tuottaa sellaisia sohvia, jotka kestävät niin arjen rasituksissa, kuin modernin digitalisoituvan ja yhä vastuullisempiakin tuotteita vaativan maailman muutospaineiden alla.

Tahtotilamme

Luodaan yhdessä jotain kestävää, elinikäistä ja mikä silti tuntuu kodilta. Jokaisella valmistamallamme sohvalla on oma yksilöllinen tarinansa. Tahdomme myös jatkossa olla osa kodin tarinaa, sekä kehittää suomalaista käsityötä ja valmistaa tuotteitamme entistä vastuullisemmin. Tämä siksi, että sinä saat keskittyä nauttimaan kodistasi rauhallisin mielin.

Kokemus

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja myyneet sohvia suomalaisten tarpeiden ja trendien mukaan jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Tunnemme suomalaisen kodin ja sen elämän, ja työskentelemme jatkossakin lähellä asiakkaitamme, ja teemme joka päivä töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan parhaan vaihtoehdon kaikkiin elämänvaiheisiin.

Yli 50 vuoden kokemus sohvanvalmistuksesta, vuosikymmenien aikana kerätty asiakaspalaute, oma tuotekehitys ja korkeat omat laatukriteerit ovat muovanneet valmistamistamme sohvista korkealaatuiset. Korkean laatumme takeena annamme kaikille valmistamillemme sohville 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Tunnemme sohvamme läpikotaisin ja kun jokaisesta sohvasta arkistoidaan mitat ja kaavat omaan tiedostoonsa, voimme palata tietoihin vielä vuosienkin päästä.

Kumppanuus

Elämämme ja kotimme ovat aina vähän erilaiset, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri se omannäköinen sohva, joka tuo hyvää oloa ja merkityksellisyyttä kotiin. Elämäntilanteet, asunnot ja ihmiset muuttuvat, mutta haluamme olla se luotettava kumppani, jonka puoleen kääntyä, kun koti vaatii päivittämistä. Laajasta sohvavalikoimasta löytyy sopiva sohva joka elämäntilanteeseen: on sitten kyseessä nuoren ensiasunnon vieraat majoittava vuodesohva, menoa ja meininkiä salliva koko perheen löhöilykeidas tai senioripariskunnan lemmikkikoiran tassuja armahtava sohva.

Tiedämme myös ne hetket, kun rakas lemmikki voi innostuksissaan nakertaa sohvan kulmaa tai oman pienen lapsukaisen mielestä sohva saattaa olla inspiroiva maalausalusta. Kun elämä kolhii ja tahraa, olemme apuna huoltamassa sohvasi, jotta se kestäisi sukupolvelta toiselle.

Haluamme tarjota valinnan mitä ei tarvitse katua, vaan mikä on rinnallasi eikä hylkää sinua tai jätä sinua pulaan.

Meillä asiakas on tärkein

Välitämme asiakkaistamme ja pysymme heidän kumppaninaan läpi elämän. Meille on tärkeää rakentaa kestäviä asiakassuhteita ja tarjota hyödyllisiä ratkaisuja aiempia hankintoja koskien. Kun sohvan valmistus tapahtuu omalla sohvatehtaallamme Keravalla, myös sohvan huolto on vaivatonta samassa paikassa ja huollamme tarvittaessa valmistamamme sohvat pienin kustannuksin.

Jos sohvan väri tai verhoilu ei enää miellytä vuosien jälkeen tai jos lemmikkieläin on tehnyt tuhojaan sohvalle, on sohvan tai sen yksittäisen osan verhoilu ympäristöä ja lompakkoa vähemmän kuormittava ratkaisu, kuin kokonaan uusi sohva. Verhoilemme lähes kuukausittain uudelleen jo vuosikymmeniä palvelleita sohvia. Kun runko on tehty kestämään vuosikymmeniä niin uudet päälliset mahdollistavat sisustuksen päivittämisen ja piristämisen ekologisemmin.

Meillä kumppanuus ei lopu siihen hetkeen, kun sohva on toimitettu, vaan olemme aina apuna esimerkiksi sohvan hoitoon, korjaukseen tai uudistamiseen liittyen. Lupaamme että asiakaspalveluumme saat aina nopeasti yhteyden.

Kotimaisuus, kestävyys ja räätälöitävyys

Tuotteiden valmistus kotimaisena käsityönä on jo yli viidenkymmenen vuoden ajan ollut yksi Finsoffien toiminnan kulmakivistä. Kotimaisen tuotannon ansiosta voimme olla varmoja laadukkaasta työnjäljestä aina rungosta verhoiluun, täytemateriaaleihin ja yksityiskohtiin asti. Paikallinen tuotanto, pitkä kokemus sekä erinomainen henkilökunta mahdollistavat sen, että valmistamamme sohvat täyttävät korkeat laatukriteerit. Laatu on meille kunnia-asia, ja se luo puitteet vastuulliselle toiminnalle ja pitkälle kumppanuudelle asiakkaiden kanssa.

Maltillisen kokoisena ja paikallisena toimijana pystymme toimimaan ketterästi. Nopea reagointikyky mahdollistaa toiminnan kehittämisen ja muuttamisen jouhevasti muuttuvan maailman mukana. Oman tuotannon ja joustavan toiminnan ansiosta meillä on kyky vastata asiakkaan tarpeisiin myös erikoismittaisista sohvista. Voimme valmistaa tuotteen sinulle kustannustehokkaasti haluamillasi mitoilla, pehmusteilla, verhoilulla ja jaloilla.

Vastuullisuus

Haluamme tehdä kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja toiminnassamme, jotta valmistamamme sohvat voisivat tuoda sinulle iloa ja merkityksellisyyttä kotisi tärkeimmissä oleskelutiloissa mahdollisimman pitkään. Vastuullisesti valmistettu huonekalu kestää aikaa ja kulutusta eikä sen toteuttamisessa onnistuta ilman laadukkaita ja testattuja materiaaleja. Raaka-ainehankinnoissa suosimme hyväksi havaittuja toimittajia mahdollisimman läheltä toimintaympäristöämme.

Tarjoamme työpaikan lähes 40:lle alan ammattilaiselle Suomessa ja haluamme että perinteiset kädentaidot säilyvät jatkossakin kotimaassa. Yhteistyökumppanien valinnassa meitä ohjaa myös kotimaisuus, jolloin voimme välillisesti vaikuttaa työpaikkojen säilymiseen Suomessa.

Laadukkaat materiaalit pyrimme käyttämään taloudellisesti ja kierrättämään. Finsoffien kotimaiset sohvat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveen mukaan, joten materiaalia käytetään harkitusti ja tarveperusteisesti. Modernit ohjelmistot auttavat meitä leikkaamaan esim. verhoilumateriaalin taloudellisesti. Ylijäämää tulee kuitenkin väistämättä ja kangastilkkuja annamme askartelumateriaaliksi alueen päiväkoteihin ja kouluihin ja ylijäämäpuusta tuotamme brikettejä lämmityskäyttöön. Uuden sohvan tuomisen yhteydessä tarjoamme myös lisäpalveluna vanhojen kalusteiden poisvientiä. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

Keravan sohvatehtaan katolle on asennettu aurinkovoimala, jonka aurinkopaneelit on mitoitettu niin, että valtaosa sähkötuotannosta käytetään kiinteistössä itse silloin kun sohvatuotantokin on käynnissä. Suuri osa sohvanvalmistuksesta tehdään kesäaikaan oman tehtaan katolla muodostuvalla uusiutuvalla energialla.

Elämänmittainen kumppani kotonasi.

Meille elämänmittainen kumppanuus tarkoittaa rehellisyyttä, tavoitettavuutta, sekä sosiaalista että ekologista vastuullisuutta. Sohvien kohdalla todellinen vastuullisuus syntyy pitkästä käyttöiästä, huollettavuudesta sekä kestävästi hankituista materiaaleista ja raaka-aineista.

Finsoffat – Elämänmittainen kumppani kotonasi.

Finsoffien valkoinen Kataja-sohva ja Arete-tuoli kuvattuina miljöössä.
Asiakaskokemukset

”Todella tyylikäs, jykevä ja mukava istuttava. Parasta oli, että sohvan sai teetettyä vastaamaan nimenomaan omia tarpeita. Asiakaspalvelu oli myös erinomaista ja aikataulut pitivät sovitusti. Plussaa oli, että toimituksen aikaistaminen onnistui helposti. Tiedän mistä tulevaisuudessakin ostan sohvani. Olen todella tyytyväinen.”

Turvallinen
Meidät tunnetaan suomalaisena, pitkät perinteet omaavana perheyrityksenä, jonka toiminnan ja tuotteiden laatu tuo hyvää elämään.
Vastuullinen
Huonekalujen kohdalla todellinen vastuullisuus syntyy pitkästä käyttöiästä, huollettavuudesta sekä kestävästi hankituista materiaaleista ja raaka-aineista.
Luotettava
Ammattilaisemme ovat tunnettuja omiemme keskuudessa ja olemme sekä yrityksenä ja asiakaspalvelijoina helposti lähestyttäviä ja luotettavia.
Yksilöllinen
Elämämme ja kotimme ovat aina vähän erilaiset, ja siksi haluamme valmistaa asiakkaillemme sohvia erilaisiin hetkiin elämässä.