Finsoffat - Elämänmittainen kumppani kotonasi

Pysymme asiakkaidemme kumppanina läpi elämän

Laadukkaita kotimaisia sohvia meille. Sinulle ja minulle. Meistä jokaiselle, joka arvostaa kotimaista käsityötä ja vastuullisia materiaaleja. Me Finsoffilla olemme kulkeneet suomalaisten rinnalla jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Tunnemme ne elämisen hetket, milloin elämä kuluttaa, väsyttää, virkistää, inspiroi ja palkitsee. Siksi olemme halunneet kokemuksellamme tuottaa sellaisia huonekaluja ja kalusteita, jotka kestävät niin arjen rasituksissa, kuin modernin digitalisoituvan ja yhä vastuullisempiakin tuotteita vaativan maailman muutospaineiden allakin. Luodaan yhdessä jotain kestävää, elinikäistä ja mikä silti tuntuu kodilta. Valinta mitä ei tarvitse kahteen kertaan miettiä, vaan mikä on rinnallasi ja ei hylkää sinua tai jätä sinua pulaan. Millaista arkea teillä eletään? Koska meillä on juuri sinun tarpeisiisi vastaava elinikäinen kumppani kotiisi – Finsoffat

Turvallinen
Meidät tunnetaan suomalaisena, pitkät perinteet omaavana perheyrityksenä, jonka toiminnan ja tuotteiden laatu tuo hyvää elämään.
Vastuullinen
Huonekalujen kohdalla todellinen vastuullisuus syntyy pitkästä käyttöiästä, huollettavuudesta sekä kestävästi hankituista materiaaleista ja raaka-aineista.
Luotettava
Ammattilaisemme ovat tunnettuja omiemme keskuudessa ja olemme sekä yrityksenä ja asiakaspalvelijoina helposti lähestyttäviä ja luotettavia.
Yksilöllinen
Elämämme ja kotimme ovat aina vähän erilaiset, ja siksi haluamme valmistaa asiakkaillemme sohvia erilaisiin hetkiin elämässä.