Kotimainen 2-istuttava Aina vuodesohva toinen vuode auki levitettynä, tuotekuva viistosti kuvattuna.

AINA 2 istuttava vuodesohva

2 018,00 

(27 tuotearviota)

Toimitusaika 2-4 viikkoa

Leveys: 156 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Kotimainen ja tyylikäs vuodesohva vierashuoneeseen tai pieneen asuntoon. Tämä kahden istuttava vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella tuplamekanismilla, joka mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle.

Katso Aina-vuodesohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme vuodesohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
156 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

AINA 2 istuttava vuodesohva, kotimainen

2:n istuttavan kotimaisen Aina-vuodesohvan linjakkaat muodot kestävät aikaa. Aina on pieni vuodesohva, joka säilyttää käytössä ryhtinsä ja sopii siksi hyvin myös olohuoneen sohvaksi. Helppokäyttöinen jousitettu tuplamekanismi mahdollistaa tukevan vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Kokonaisleveys vuoteilla on 136 x 194 cm. Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen sekä käsinojien kapat ja saumat.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 136×194 cm.

Sohvan jalat

Verkkokaupassa vuodetuoliin on valittavissa 10 cm korkeat kantikkaat jalat. Jalkojen väreinä joko pähkinä, wenge tai tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla vuodesohvan pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Aina rakentuu moduleista, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina verkkokaupan vuodesohvan lisäksi:

Vuodesohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

136 cm x 194 cm

Leveys

156 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

10 cm

Väri

Das 52 Dark Grey, Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyt: HR35 vaahtomuovi + vanu
Selkätyynyt: HR25 vaahtomuovi + vanu

Jalka

Aito Tammi, Pähkinä, Wenge

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

2-4 viikkoa

 1. Palvelu oli todella hyvää ja kotiinkuljetus tuli sovittuna aikana. Sohva on kaunis, napakka ja laadukas.

  Sirpa

 2. Olen tosi tyytyväinen sohvaan, väri miellyttää ja koko on juuri sopiva. Asiakaspalvelu toimi moitteettomasti, toiveeni toimitusajastakin otettiin huomioon.

  Sirpa

 3. Tanakka ja hyvä istua. Makuupuolta ei vielä ole tarvittu.

  Tuula

 4. Jämäkkä ja tilaan sopiva 2 istuttava vuodesohva. Todella laadukas ja hyvä vuodemekanismi, sohva siro ja Das-kangas miellyttää silmää.

  Sirkku

 5. Sohvat ja nojatuolit (F-10 lepotuoli) olivat sellaiset kuin olin tilannutkin.

  Leena

 6. Sain sellaisen tuotteen kuin tilasin aikataulussa kotiinkuljetettuna. Kiitos, kaikki sujui hyvin.

  Anonyymi

 7. Hyvä laatu, sopii just meille hyvin. Olemme todella tyytyväisiä, palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. KIITOS

  Anonyymi

 8. Erinomainen palvelu kuljettajalla: toi tuotteen etukäteen ajankohdan ilmoittaen sisään, purki paketista, asetti huopatassut jalkoihin ja opasti mekanismin käyttöön sekä vei pakkausroskat mennessään.
  Oli myös mukavaa saada tilausvahvistus, jossa oli vastaajan nimi sekä kommentoitu toimitusta koskevaa toivetta. Tuli hyvä olo asiakkaan huomioinnista.

  Anonyymi

 9. Pekka

 10. Ostin netin kautta myymälän esittelysohvan. Tuotiin vuorokaudessa kotiin. Erittäin kohteliaat ja ystävälliset kuljettajat.

  Anonyymi

 11. Erinomainen sohva, tarvitsee vuoteena kuitenkin erillisen petauspatjan

  Helena

 12. Toimitusaika lyheni huomattavasti. Sohvan tuonti, aikataulu ja vanhan sohvan poisvienti sujuivat tosi nopeasti ja mallikkaasti. Kaikki oli ohi muutamassa minuutissa eikä roskan roskaa jäänyt siivottavaksi. Vuoteen mekanismi näytettiin. Positiivinen kokemus.

  Anonyymi

 13. HIenoa palvelua kangasvaihtoehtojen lähettämisessä. Todella nopea toimitus! Sohvan tuojat olivat erinomaisia asiakastyössään.

  Juha

 14. Erinomainen palvelu ja hyvä soffa.

  Anja

 15. Varsin helppo avata ja sulkea, tukeva, puhdaslinjainen, laatua. Hyvä palvelu.

  Markku

 16. Olen erittäin tyytyväinen sekä hankkimaani kalusteeseen että saamaani palveluun. Sohvan koko ja kankaan väri osuivat kohdilleen, sohva on napakka ja nätti. Palvelu oli joka vaiheessa ystävällistä ja sujuvaa. Kiitos!

  Anonyymi

 17. Hyvin toimiva laatutuote!

  Antti

 18. Hyvin toteutettu yksilöllinen tuote, käsinojissa hiukan terävä särmä. aika herkkä ottamaan likaa. käsinojaan kotelo kauko-ohjaimille olisi ollut hyvä idea samoin langaton lataus alusta.

  Marko

 19. Hyvä, vastaa sitä mitä olimme hakemassa.

  Anonyymi

 20. Erinomainen

  Sirpa

 21. Tuotteet täysin tilauksen mukaisia ja laadukkaita! Asiakaspalvelu erinomaista! Kiitos Jarmo!

  Tarmo Ojanen

 22. Tuotteet ja siihen liittyvät palvelut saavat täyden kympin

  Anonyymi

 23. Poikkeusoloissa haimme suomalaista sohvavalmistajaa, koska tarvitsimme kaksi sohvaa määräkokoisina, hyvän sekä asiantuntijamyyjän Harryn johdolla päädyimme Finsoffien asiakkaiksi. Erittäin hyvä ja asiantunteva osaava palvelu, nopea toimitusaika, sohvien toimittajat aivan huippukavereita ja kohteliaita, kengät pois sisään tullessa, sohvat asennettiin täyteen käyttökuntoon oikeille paikoilleen, kaikki pakkausmateriaalit vietiin pois, täysi 10. Ja mikä tärkeintä, sohvat olivat juuri se mitä halusimme ja olimme tilanneet. Suosittelemme!

  Heikki

 24. Olen tosi tyytyväinen sohvaan. Värikin oli etukäteen helppo katsoa verkon kautta.

  Mirja

 25. 2- ja 3-istuttavat Aina vuodesohvat ovat keränneet kiitosta vierailta ja ohuella petauspatjalla kokemus vielä paranee huomttavasti. Toimivat myös hienosti ihan ”normi” sohvana.

  Anonyymi

 26. Anonyymi

 27. Sopi tarkoituksiimme täydellisesti.

  Kari Kojo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen sekä käsinojien kapat ja saumat.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin