Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

3 istuttavat sohvat

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

3 istuttavat sohvat sopivat moneen kotiin

3 istuttava sohva on oiva ratkaisu olohuoneen mukavimmaksi paikaksi. Sohva on riittävän suuri useamman henkilön istuskelulle ja sohvalla mahtuu myös hyvin loikoilemaan yksin ilman ahtauden tuntua. Kaikki Finsoffien valmistamat sohvat ovat modulirakenteisia joten jokaisesta mallista on saatavilla myös kolmen istuttava sohva.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset 3:n istuttavat sohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset 3 istuttavat sohvat.

3 istuttava sohva on klassikko

Kolmen istuttava sohva sopii moneen tilaan, ja sen kumppaniksi sopii hyvin pienempi 2 istuttava sohva, nojatuoli tai rahi joita löytyy valikoimastamme. Mikäli sinua miellyttää jo valmiiksi jokin Finsoffien oma sohvamalli, niin pystymme valmistamaan sen 3 istuttavana sohvana.

Monet kolmen istuttavat sohvamme ovat vuodesohvia. Toisin kuin joku voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin perinteinen sohva ja säilyttää käytössä erittäin hyvin ryhtinsä. Sohvaa hankkiessa kannattaakin siis harkita, josko vuodesohva olisi sinulle oikea valinta. Finsoffien valmistamien sohvien vuodemekanismit ovat Suomessa valmistettuja. Vuodesohvissa käytetään laadukasta jousitettua mekanismia, jonka avulla vuode avautuu helposti.

Mietityttääkö 3 istuttavan sohvan verhoilu?

Onko toiveissasi 3-istuttava sohva nahkaisena vai kankaisena? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita sohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme kolmen istuttavat sohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa 3 istuttavaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa kolmen istuttava sohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa sohvamalleista, verhoiluvaihtoehdoista ja eri kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.