Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

Seniorikalusteet

Seniorikalusteet helpottamaan arkea

Ikääntyminen vaikuttaa ihmisen kehon toimintaan. Liikkumisesta saattaa tulla hitaampaa tai ylösnousemisesta voi tulla hankalaa. Finsoffien seniorikalusteet ovat suunniteltu helpottamaan ikääntyneiden käyttäjien jokapäiväistä arkea. Mallistostamme löytyy seniorisohvia, seniorituoleja ja seniorisänkyjä sekä lisätarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Kaikki seniorihuonekalut ovat suunniteltu käyttäjänsä arkea helpottaviksi huonekaluiksi. Tuotteiden suunnittelussa olemme halunneet kiinnittää huomiota hyvään istuinmukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Kaikki Finsoffien seniorikalusteista valmistetaan käsityönä Suomessa. Seniorisohvat ja seniorituolit valmistamme omalla huonekalutehtaallamme Keravalla. Valikoimamme seniorisängyt valmistetaan Kiteen huonekalutehtaalla Suomessa. Käytämme tuotteissamme vain tarkoin valittuja laadukkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Valmistamillemme sohville ja nojatuoleille on myönnetty Avainlippu-merkki ja annamme kotimaisille sohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Voit hankkia seniorikalusteet myös osamaksulla. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Seniorikalusteet olohuoneeseen

Sohvamallistostamme löydät laadukkaat seniorisohvat erilaisissa kokoonpanoissa. Seniorisohvista löydät kahden hengen istuttavia sohvia, kahden ja puolen hengen istuttavia sohvia ja kolmen hengen istuttavia sohvia. Erikokoisista sohvista voit helposti muodostaa tilaasi ja tarpeisiisi sopivan sohvakokonaisuuden.

Haluamme parantaa kodin viihtyvyyttä toimivilla kalusteilla. Seniorikalusteet on suunniteltu vastaamaan ikääntyneiden käyttäjien erityistarpeita. Seniorisohvien suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota käytännöllisyyteen ja istuinmukavuuteen. Sohvista on tehty tavallista korkeampia ja ryhdikkäitä, jotta istuminen ja niistä nouseminen on vaivatonta. Kaikki seniorisohvat on myös varusteltu korkeammalla jalalla, jotta sohvan alta siivoaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Seniorituoleista löytyy sekä mekanismeilla varustetut lepotuolit että perinteisempiä malleja, joissa on puiset jalat. Senioreille tehdyissä nojatuoleissa on korotettu istumakorkeus, mikä helpottaa huomattavasti istuutumista sekä ylösnousua. Voit täydentää seniorinojatuolin myös siihen kuuluvalla seniorituolin rahilla.

Finsoffilla pystyt vaikuttamaan sohvan tai nojatuolin verhoiluun ja jalkavalintaan. Kaikkiin valmistamiimme seniorituotteisiin on saatavilla useita kangas- ja nahkavaihtoehtoja sekä puisia tai metallisia jalkamalleja. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat kangasvaihtoehdoista.

Seniorikalusteet makuuhuoneeseen

Valikoimamme seniorisängyt valmistetaan Kiteen huonekalutehtaalla Suomessa. Seniorisängyistä löydät muun muassa säädettävät sängyt, joita on helppoa ja turvallista käyttää. Säädettävät seniorisängyt ovat tavallista korkeampia, minkä ansiosta niihin laskeutuminen tai vastaavasti siitä nouseminen on helpompaa. Seniorisänkyihin löytyy myös lisävarusteita, kuten nousutuki, turvalaita ja moottoripohja.

Tilaa seniorikalusteet ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla kalusteet kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Seniorikalusteet osamaksulla

Voit hankkia seniorikalusteet myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Seniorikalusteiden ostaminen verkosta?

Olemme halunneet luoda myös verkkokauppa-asiakkaillemme palvelevan, havainnollistetun ja luotettavan tavan ostaa verkosta, jos asioiminen myymälöissämme ei ole jostain syystä mahdollista. Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti mm. lisäämällä uusia tuotteita sekä täydentämällä tuotetietoja ja kuvia. Toivottavasti seuraavista kohdista on apua, kun pohdit verkkokaupastamme ostamista:

  1. Tuotekuvat ja muunnelmat: Tuotesivun 3D-KUVA -linkistä pääset näkemään sohvan eri kuvakulmista ja vuodesohvan sekä vuode piilossa että avattuna. Mikäli tuotteesta on valittavissa useampia väri- ja jalkavaihtoehtoja, myös tuotekuva päivittyy valintojen perusteella.
  2. Asiakaspalautteet: Tuotesivun arvioista voit lukea muiden asiakkaiden antamia palautteita kyseisestä tuotteesta.
  3. Kangasnäytteet: Voit tilata vakiokankaistamme ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.
  4. Ilmainen toimitus: Verkkokauppatuotteilla on ilmainen toimitus.
  5. Palautusoikeus: Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautus/vaihto-oikeus.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa huonekalua, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Laaja valikoima seniorikalusteita myymälöissämme

Vieraillessasi HelsinginVantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla seniorisohvien ja -nojatuolien istuinkorkeutta sekä seniorisängyn moottoriominaisuutta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan tuotteen valinnassa.