KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

2 istuttavat sohvat

2 istuttava sohva on kätevä huonekalu niin pienempään asuntoon kuin osaksi suurempaa sohvaryhmää. Olipa kyseessä pieni kaupunkikoti tai tilava olohuone, kahden hengen sohvista löytyy erilaisia ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin sopiviksi. 2 istuttavien sohvien leveydet vaihtelevat 136–180 cm välillä. Valmistamme Avainlipulla merkityt kahden istuttavat sohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

2 istuttavat sohvat

2 istuttava sohva on kätevä huonekalu niin pienempään asuntoon kuin osaksi suurempaa kokonaisuutta. Se on loistava valinta myös esimerkiksi ensimmäiseksi sohvaksi, sillä muuton yllättäessä sohva mahtuu todennäköisesti myös uuteen asuntoon siroutensa ansiosta.

Kaikki Finsoffien valmistamat sohvat ovat modulirakenteisia joten jokaisesta mallista voidaan tehdä myös 2 istuttava sohva. Sohvamallimme ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset 2- istuttavat sohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset 2 istuttavat sohvat.

2 istuttava sohva mukautuu moneen tilaan

Kahden istuttava sohva sopii kokonsa puolesta melkein minne vain, ja sen kumppaniksi sopii hyvin isompi 3 istuttava sohva, nojatuoli tai rahi joita löytyy valikoimastamme. Mikäli olet sisustamassa suurta tilaa ja kookas kulmasohva ei tunnu oikealta valinnalta, saman asian voi hoitaa myös useammalla pienemmällä sohvalla, kuten kahden ja kolmen istuttavan sohvan yhdistelmällä. Kaikki Finsoffien omat sohvamallit voidaan valmistaa 2 istuttavina sohvina.

Monet kahden istuttavat sohvamme ovat vuodesohvia. Toisin kuin joku voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin perinteinen sohva ja säilyttää käytössä erittäin hyvin ryhtinsä. Sohvaa hankkiessa kannattaakin siis harkita, josko vuodesohva olisi sinulle oikea valinta. Finsoffien valmistamien sohvien vuodemekanismit ovat Suomessa valmistettuja. Vuodesohvissa käytetään laadukasta jousitettua mekanismia, jonka avulla vuode avautuu helposti.

Mietityttääkö 2 istuttavan sohvan verhoilu?

Onko toiveissasi 2-istuttava sohva nahkaisena vai kankaisena? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita sohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme kahden istuttavat sohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa 2 istuttava sohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa sohvamalleista, verhoiluvaihtoehdoista ja eri kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

2 istuttava sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.