KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Rahit

Valmistamme laadukkaat rahit kotimaisena käsityönä Keravan tehtaallamme. Monikäyttöiset rahit toimivat jalkatukena, lastenhuoneen istuimena, vaatehuoneen laskutilana, olohuoneen säilytystilana tai rahitarjottimen kanssa sohvapöytänä. Niiden avulla sohvaryhmistä saa muunneltavia kokonaisuuksia.

 

Finsoffien rahit elävöittävät sisustusta ja mukautuvat tarpeen mukaan. Valmistamme myös sohvamalleihimme sopivia raheja sekä persoonallisia erikoistilauksia. Valmistamillemme raheille on myönnetty Avainlippu-merkki ja annamme kotimaisille raheille pitkän 20 vuoden runkotakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Rahit – monikäyttöiset ja tyylikkäät sisustuselementit

Rahit sopivat jalkojen lepuutuspaikaksi, istuimeksi lastenhuoneeseen, laskutilaksi vaatehuoneeseen, säilytystilaksi olohuoneeseen ja rahitarjottimen kanssa niistä muotoutuu kätevä sohvapöytä. Rahien avulla sohvaryhmästä saa yhdisteltyä erilaisia ja muunneltavia kokonaisuuksia, jotka joustavat tilanteen mukaan.

Rahit sopivat moneen tilaan

Finsoffien rahit valmistetaan kotimaisena käsityönä Keravan sohvatehtaalla ja valikoimastamme löytyy mm. pyöreä rahi useassa koossa, kuution mallinen rahi ja rahi säilytystilalla. Rahit ovat verkkokaupastamme ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa rahia, niin suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla. Tällöin pääset vaikuttamaan rahin mittoihin, verhoiluun ja jalkoihin. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista ja esillä on myös kaikki jalkavaihtoehdot. Taitavat puuseppämme, ompelijamme ja verhoilijamme toteuttavat mielellään poikkeuksellisiakin toiveita. Tervetuloa tutustumaan lukemattomiin vaihtoehtoihin myymälöihimme!

Rahi elävöittää sisustusta ja joustaa tarpeen mukaan

Finsoffien rahit on saatavilla useissa kokoluokissa, malleissa ja tyyleissä. Raheihin on saatavilla pyöreitä ja kulmikkaita muotoja ja myös rahin verhoiluun on käytettävissä lukemattomat eri kangas- ja nahkavaihtoehdot. Valmistamme paljon myös sohvamalleihimme suoraan sopivia raheja, mutta toteutamme mielellämme myös persoonallisemmatkin toiveet.

Rahit valmistetaan kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia. Rahin ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Rahi mittatilaustyönä

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa raheista ja niidenverhoiluvaihtoehdoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan rahin valinnassa.