Asiakaskokemukset

Tanja Karajas

”Sohva on mielestämme ihan kodin yksi tärkeimmistä huonekaluista ja siinä tuleekin vietettyä paljon aikaa. Näyttävyyden lisäksi tärkeä, ellei jopa tärkeämpikin kriteeri on mielestämme sohvan mukavuus, niin että siinä on ihana viettää aikaa, löhötä ja nukkua päiväunia.”

Lue lisää

Riikka, Esko ja Topi

”Meille sohvan merkitys on iso. Se on yksi kotimme lempipaikoista: kuin turvapaikka, johon käpertyä marraskuun pimeinä iltoina. Topille sohvasta on tullut kodin ykköspaikka! Siinä on ihana ottaa torkut tai katsella maailman menoa.”

Lue lisää

Jenna Lahtovaara

”Sohva on minulle tärkeä osa sisustusta. Sohvalta myös odotetaan paljon. Paitsi että sohvan tulee olla käyttömukavuuksiltaan mukava istua, tulee sen myös istua sisustukseen, onhan se yksi olohuoneen isoimmista huonekaluista. Usein ajatellaan, että sisustus rakennetaan sohvan ympärille, ei toisin päin. Hyvä ja laadukas sohva palvelee sinua arjessa. Se on miellyttävä paikka ystävien ja perheen yhteiseen ajanviettoon, nukkumiseen, läksyjen tekemiseen, lukemiseen, syömiseen ja TV:n katsomiseen.”

Lue lisää

Riikka ja Mikko

”Pyrimme toimimaan kaikessa tekemisessämme vastuullisesti ja meille oli täysin luontevaa päivittää nykyinen sohva tähän päivään uuden sohvan hankkimisen sijaan. Ystäväpiirissämme tällainen ekoteko on ihastuttanut ja uskomme että tällaiselle kestävän kehityksen mukaiselle valinnalle on tänä päivänä enemmänkin kysyntää, kunhan sana leviää.”

Lue lisää

Jasmi Joensuu

“Kanerva-sohva valikoitui meidän malliksemme upean designin ja loistavan istumatuntuman johdosta”

Lue lisää

Villegalle

”Valitsin Finsoffat, koska haluan tukea suomalaista tuotantoa ja arvostan suomalaista designia. Tottakai pitää olla aina kotimaisen puolella. Sohvalla tulee vietettyä aika pitkiä päiviä pleikkarin kanssa, urheilua katsoessa ja frendien kanssa hengaillessa.”

Lue lisää

Nooralotta Neziri

”Minulla on sellainen fiilis, että aina kun jotain on tehty käsityönä, niin se on tehty tunteella. Kotimaisuus merkitsee minulle todella paljon, se on minulle itsessään jo tärkeä arvo. Sohva on minulle tärkeä väline rentoutumiseen ja sitä kautta urheilusta palautumiseen, mikä taas on ykkösjuttu urheilijana kehittymisessä. Loppujen lopuksi päätös oli aika helppo. Tein noin puoli vuotta tutkimusta ja etsin kaikkialta kuvia sohvista. Sitä kautta päädyin Finsoffiin, koska siellä oli hienoimmat sohvat meille ja ne vaikuttivat todella laadukkailta ja design oli todella kaunista.”

Lue lisää

Sini Savolainen

”Etsimme vierashuoneeseen sopivan kokoista vuodesohvaa, jossa olisi sekä mukava nukkua että istua. Kun sopiva vuodesohva oli löytynyt, saimme itse valita verhoilukankaan lukuisista vaihtoehdoista, mikä oli erittäin positiivista. Itse tuotteen valintaan vaikuttivat sen laadukkuus ja kotimaisuus, ja näissä ominaisuuksissa Finsoffat tekee erittäin hyvää työtä.”

Lue lisää

Oskari Mörö

”Huippu-urheilun (sekä penkkiurheilun) suurkuluttajan yksi tärkeimmistä huonekaluista on kunnon soffa. Ei siitä mihinkään pääse. Uuteen kämppään piti tietysti uutta sohvaa alkaa heti miettimään. Finsoffista olin kuullut paljon hyvää jo urheilijakollegoiden kautta ja viimeistään käynti Keravan tehtaalla oli naula arkkuun. Pääsin tutustumaan kunnolla mm. sohvien valmistusprosessiin laajan valikoiman lisäksi. Tätä mielenkiintoista kokemusta suosittelen myös muillekin!”

Lue lisää

Tiia Lehtinen

”Olen ollut todella tyytyväinen kankaisiin ja saamaani palveluun. Tällaiselle innokkaalle ja nopeasti kyllästyvälle sisustajalle sohvan värin vaihtaminen on helppo tapa muuttaa kodin ilmettä. Enää en voisi kuvitellakaan ostavani kiinteästi verhoiltua sohvaa, tuntuu jopa hullulta. Miksi pitäisi semmoista tehdä?”

Lue lisää

Leena Tammilehto

”Haluan myös kiittää teitä, jotka valmistitte tämän sohvan. Se on todella viimeisen päälle hienoa suomalaista ammattityötä kaikilta yksityiskohdiltaankin. Kun sohvan avaa sama huolellinen työ näkyy sisäosissakin. Mistään ei repsota mitään ylimääräisiä lankoja tai riekaleita. Voitte olla syystä ylpeitä kättenne työstä.”

Lue lisää

Seppo Allonen

Seppo Allosen kodista Järvenpäässä ja Hämeenlinnan kesämökiltä löytyy Finsoffien toimittamia sohvia ja lepotuoleja. Ystävällinen palvelu ja laaja mallisto ovat saaneet hänet tekemään tilauksen Finsoffilta jo kolme kertaa.

Lue lisää

Vuokko Hannila

“Menimme Finsoffille etsimään tietyn tyylistä ja kokoista sohvaa. Myyjä esitteli meille kattavasti eri vaihtoehtoja ja silloin nousi esille myös vuodesohvaominaisuus ja sen hyvät puolet”, Hannila jatkaa. “Iso vuodesohva on ollut kätevä meille, kun nuorisomme viettää paljon aikaa mökillä. Lisäksi divaanissa on säilytystilaa vuodevaatteille”

Lue lisää

Unto Tarvainen

Uuden sohvan hankkiminen tuli ajankohtaiseksi Sipoossa asuvalle Unto Tarvaiselle keväällä 2016. Finsoffilta löytyi Tarvaisen tarpeita vastaava nahkainen kulmasohva, joka sopi myös asunnon olohuoneeseen. Tarvainen asuu Sipoossa lähellä Finsoffien Keravan tehdasta. Lähellä olevaan tehtaanmyymälään oli helppo mennä katsomaan ja vertailemaan tuotteita.

Lue lisää

Sirkka-Liisa Rajala

Kellokoskella asuva yrittäjän Sirkka-Liisa Rajalan kolmen koiran taloudessa sohvat ovat kulutustavaraa. Uuden sohvan hankinnan tullessa ajankohtaiseksi, Rajala halusi tukea paikallista yritystä. Kellokoskelta kotoisin oleva Finsoffat oli Rajalan luonnollinen valinta, ja Keravan tehtaanmyymälässä asiantuntevan henkilökunnan avulla suunniteltiin juuri Rajalan tarpeisiin sopiva sohva. Finsoffien ensimmäinen koirien mittoihin tehty rahi löytyykin nyt Rajalan kotoa. Rajalan mukaan uusi sohva on kestänyt hyvin elämisen jäljet, eikä esimerkiksi koirien kynnen jälkiä sohvaan ole tullut ollenkaan.

Lue lisää