Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Runkopatjat

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tukeva runkopatja takaa kunnon unet

Perinteinen runkopatja on varma ja helppo valinta. Voit valita runkopatjasänkysi juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla. Mallistostamme löytyy runsaasti erikokoisia sänkyjä, ja tarvittaessa voimme teettää runkopatjat mittojen mukaan.

Kattava mallistomme tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja runkopatjojen jousitukseen, patjan kovuuteen ja sängyn väritykseen. Finsoffien valikoimassa on useita kotimaisia runkopatjoja ja myös erikoismittainen runkopatja sekä sänky luonnonmateriaaleista onnistuu kauttamme.

Voit tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa tai suunnata myymälään. Myymälässä pääset parhaiten vertailemaan eri runkopatjasänkymalleja ja niiden ominaisuuksia. Finsoffien palvelevat huonekaluliikkeet sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla.

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Laadukkaat runkopatjat Finsoffilta

Hyvien unien takana on aina laadukas patja ja sänky. Laaja runkopatjavalikoimamme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Verkkokaupassamme voit valita runkopatjan kovuusasteen omien mieltymyksiesi mukaan. Saatavilla on myös luonnonmukaisia runkopatjoja, joiden valmistuksessa ei ole käytetty laisinkaan liimaa. Valikoimassamme on myös käteviä laatikkosänkyjä, joiden sisällä on runsaasti säilytystilaa esimerkiksi petivaatteita varten. Sänkymalleihimme on myös saatavana elegantti sängynpääty.

Vakiokokoja ovat:

  • Runkopatja 80×200 cm
  • Runkopatja 90×200 cm
  • Runkopatja 105×200 cm
  • Runkopatja 120×200 cm
  • Runkopatja 140×200 cm
  • Runkopatja 160×200 cm
  • Runkopatja 180×200 cm

Erikoismittaiset runkopatjat järkevään hintaan

Standardikokoisen runkopatjasängyn lisäksi saat meiltä myös runkopatjan mittojen mukaan helposti. Erikoismittaiset sängyt-osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla runkopatjan kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi huonekalumyymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.