Finsoffat Helsinki

Finsoffat Helsinki ulkokuva.
Osoite

Kalevankatu 13

 

Avaa kartta
Puhelinnumero
Aukioloajat

Ma-pe 10-18
La 10-16

Poikkeusaukioloajat:
ti 30.4. klo 10-16
ke 1.5. suljettu
to 9.5. klo 12-16

Helsingin myymälä jakautuu kahteen kerrokseen, joka kattaa yhteensä noin 500 neliömetriä. Katutasossa olevaan yläkertaan on tuotu esille Finsoffien suosituimmat kotimaiset sohvamallit, joita asiakkaiden on mahdollista tilata myös mittatilauksena. Myymälän alakerrasta löytyy kaikki Finsoffien kotimaiset vuodesohvamallit, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion asiakkaiden keskuudessa. Sohvien ja vuodesohvien lisäksi myymälän alakerrasta löytyy sänkyosasto, jonka valikoima on yksi Helsingin laajimmista. Sänkyvalikoimasta löydät niin jenkkisängyt, runkopatjat kuin moottorisängytkin.

 

Finsoffat Helsinki myymälä sisältä.

Finsoffat Helsinki myymälä sisältä.
Jarmo Honkanen, Finsoffien yrittäjä

”Haluamme tuoda Finsoffien lähellä valmistetut ja laadukkaat kotimaiset sohvat Helsingin keskustaan, jotta ne ovat helposti saatavilla asiakkaillemme. On ollut ilo huomata, että yhä useammat arvostavat lähellä valmistettuja suomalaisia tuotteita.”

Finsoffat Helsinki myymälä sisältä sänkyosasto.

Helsingin myymälä poikkeaa aikaisemmista tehtaanmyymälöistä, sillä sen suunnittelussa on hyödynnetty sisustussuunnittelijaa. Myymälän suunnittelusta, materiaalivalinnoista ja värimaailmasta on vastannut sisustussuunnittelija Minna Haapakoski.

Myymälän ilmeeseen haluttiin tuoda vaikutteita rakennuksen arkkitehtuurista sekä sisältä löytyvästä holviovesta. Holvi-ikkunoiden kaarimuoto jatkuu sisällä seinäpaneeleissa sekä peileissä, jotka on käännetty ylösalaisin tuoden tilaan leikkisyyttä. Lisäksi myymälään on haluttu luoda kodinomaisuutta mm. isoilla viherkasveilla, mikä tuo asiakkaille mukavuuden tunnetta.

Henkilökunta

Finsoffien Helsingin myymälän myymäläpäällikön henkilökuva.
Tuomas Jokela
Myymäläpäällikkö
050 303 4820 tuomas.jokela@finsoffat.fi