Tilaa sohva mittatilauksena

Mikäli verkkokaupastamme ei löytynyt sinulle sopivaa sohvaa, tuolia tai rahia, suosittelemme vierailua myymäläämme, jossa on tarjolla suurempi valikoima erilaisia ja erikokoisia tuotteita sekä verhoiluvaihtoehtoja. Kotimaisena käsityönä valmistetut tuotteemme on helppo räätälöidä kustannustehokkaasti juuri sinulle sopivaksi.

Kerro meille minkälainen on sinun unelmiesi sohva – me teemme siitä totta!

Tyyli

Laaja mallistomme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Valikoimastamme löytyy niin modernia, perinteistä, romanttista kuin boheemiakin tyylisuuntaa edustavia malleja.

Mitat

Yksi malli, monta kokoa. Useat sohvamallimme ovat modulirakenteisia. Moduleista on helppo valita oikean kokoinen ja mallinen sohvarunko, ja tarvittaessa valmistamme sohvan edullisesti myös juuri sinulle sopivien mittojen mukaan.

Verhoilu

Verhoilun voit valita sadoista kangas- tai nahkavaihtoehdoistamme.
Verhoilemme tuotteemme mm. suomalaisen Annalan sekä laadukkaiden
Lauritzonin ja Orient Occidentin vaihtoehdoilla.

Ammattitaitoiset myyjämme ja asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään
valitsemaan sinun mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivan verhoilumateriaalin.

Viimeistely

Voit valita jalkasarjan useasta mallista ja väristä. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten tikkauksilla ja tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä.
Olemme suunnitelleet tuotteemme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi, minkä johdosta useimmissa malleissamme on esimerkiksi irrotettavat ja pestävät päälliset.

Kokeile suunnitteluohjelmaa

3D-suunnitteluohjelma

3D-suunnitteluohjelmalla voit suunnitella erilaisia kokonaisuuksia Trio-, Aurora-, Nemo- ja Studio-malleistamme. Ohjelma toimii tietokoneella.

Paras palvelu myymälässä

Myymälässä vieraillessasi voit vapaasti yhdistellä moduleita ja pohtia verhoiluvalintaa yhdessä ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Tehtaanmyymälämme sijaitsevat Vantaan Porttipuistossa ja Keravalla. Halutessasi voit varata palveluajan myymälässä täältä.

Tervetuloa suunnittelemaan unelmiesi sohva, tuoli tai rahi!

Tilaa sänky erikoismittaisena

Meiltä löydät myös erikoismittaiset sängyt, patjat, petauspatjat ja sängynpäädyt, jotka voit räätälöidä omien mittojen ja mieltymystesi mukaan.

Erikoismittaiset sängyt »

Asiakaspalautteita mittatilauksista

Finsoffat-kokemuksia
Aivan loistava palvelu ja ihana sohva! Sain sohvan sellaisilla spekseillä, jotka sopivat meille, eikä ollut pakko ottaa juuri kuvaston mukaista tuotetta. Laadukkuus näkyy ja tuntuu sohvassa, koko perhe on erittäin tyytyväinen.

Sonja Nousiainen

Finsoffat-kokemuksia
Sohva on juuri sellainen kuin halusin. Palvelu oli ystävällistä, joustavaa ja ammattitaitoista. Hintakaan nahkasohvalla ei noussut pilviin. Se että sohvan sai omien mittojen mukaisena, oli tärkein syy tämän firman valintaan.

Liisa

Finsoffat-kokemuksia
Laadukas ja mukava mittojen mukaan tehty sohva. Toimitusaikataulu piti sovitusti ja kotiinkuljetus onnistui mallikkaasti.

Timo

Finsoffat-kokemuksia
Palvelu oli todella ystävällistä, ammattitaitoista ja sohva oli muokattavissa omien toiveiden mukaan. Kotiinkuljetuksen osalta kaikki meni sovitusti ja palvelu oli erinomaista myös tässä vaiheessa. Olen todella tyytyväinen, kaikin puolin.

Jonna Hind