Mittatilaus

Tilaa sohva mittatilauksena

Verkkokaupassa on esillä kaikki sohvamallimme ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli verkkokaupastamme ei löytynyt sinulle sopivaa sohvaa, tuolia tai rahia, suosittelemme vierailua myymäläämme, jossa on tarjolla suurempi valikoima erilaisia ja erikokoisia tuotteita sekä verhoiluvaihtoehtoja.

Elämämme ja kotimme ovat aina vähän erilaiset, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri se omannäköinen sohva, joka tuo hyvää oloa ja merkityksellisyyttä kotiin. Oman tuotannon ja ketterän toiminnan ansiosta meillä on kyky vastata asiakkaan tarpeisiin erikoismittaisista sohvista. Voimme valmistaa tuotteen sinulle haluamillasi mitoilla, pehmusteilla, verhoilulla ja jaloilla. Taitavat puuseppämme, ompelijamme ja verhoilijamme toteuttavat mielellään poikkeuksellisiakin toiveita. Kotimaisena käsityönä valmistetut tuotteemme on helppo räätälöidä kustannustehokkaasti juuri sinulle sopivaksi.

Tyyli

Sohvan tyyli määrittää paljon tilan tunnelmaa, minkä takia onkin tärkeää, että se miellyttää silmää ja täydentää sisustusta. Finsoffien laaja sohvamallisto tarjoaa paljon valinnanvaraa vaativimmankin sisustajan tyyliin sopivaksi. Valikoimastamme löytyy niin modernia, perinteistä, romanttista kuin boheemiakin tyylisuuntaa edustavia malleja. Kun sopiva tyylisuunta on tiedossa, on helpompi lähteä pohtimaan sohvan muotoa, kokoa ja muita yksityiskohtia.

Mitat

Yksi malli, monta kokoa. Useat sohvamallimme ovat moduulirakenteisia. Käytännössä moduulirakenne mahdollistaa erilaiset ja erikokoiset kokoonpanot. Jos tykästyt tiettyyn Finsoffien sohvaan, niin siitä voidaan valmistaa nojatuoli, 2 istuttava sohva, 2,5 istuttava sohva, 3 istuttava sohva, 4 istuttava sohva, divaani, avokulmasohva, kulmasohva ja U-sohva. Moduulirakenteen avulla esimerkiksi kolmen istuttava sohva voidaan tehdä kaksi- tai kolmijakoisella tyynyjaolla ja yksittäinen moduuli on saatavissa eri leveyksissä. Moduuleista on helppo valita oikean kokoinen ja mallinen sohvarunko, ja tarvittaessa valmistamme sohvan edullisesti myös juuri sinulle sopivien mittojen mukaan.

Verhoilu

Haluamme, että jokainen Finsoffien sohva verhoillaan sen käyttötarkoitukseen sopivalla kankaalla. Myymälöissämme verhoilun voit valita monista kangas- tai nahkavaihtoehdoista. Verhoilemme tuotteemme mm. suomalaisen Annalan sekä laadukkaiden Lauritzonin ja Orient Occidentin vaihtoehdoilla. Ammattitaitoiset myyjämme ja asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään valitsemaan sinun mieltymyksiisi ja tarpeisiin sopivan verhoilumateriaalin.

Viimeistely

Voit valita jalkasarjan useasta mallista ja väristä. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten tikkauksilla ja tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä. Olemme suunnitelleet tuotteemme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi, minkä takia useimmissa malleissamme on esimerkiksi irrotettavat ja pestävät päälliset.

Asiakaskokemukset

“Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja upeaan kustomoituun sohvaani. Palvelu oli ammattitaitoista ja asiantuntevaa. Kerroin haaveistani ja ne toteutettiin viimeistä piirtoa myöten. Sohva on täydellinen ja bonuksena sain oikein mitoitetut sijauspatjat vuodeominaisuutta silmällä pitäen. Kotiinkuljetus ja asennus kävi myös todella sujuvasti.”

Paras palvelu myymälässä

Myymälässä vieraillessasi voit vapaasti yhdistellä moduulipaloja, testailla niiden istuinmukavuuksia sekä pohtia verhoiluvalintaa yhdessä ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Henkilökuntamme auttaa sinua valinnoissasi ja voit sopia heidän kanssaan helposti tuotteen yksityiskohdista. Tehtaanmyymälämme sijaitsevat HelsingissäVantaan Porttipuistossa ja Keravalla.

Myymälät

Kokeile suunnitteluohjelmaa

3D-suunnitteluohjelmalla voit suunnitella erilaisia kokonaisuuksia Trio-, Aurora-, Nemo- ja Studio-malleistamme. Ohjelma toimii tietokoneella.

3D-SUUNNITTELUOHJELMA

Lue lisää