KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Nahkasohvat

Nahkasohva on kestävä ja tyylikäs olohuoneen keskipiste, joka vain paranee vanhetessaan. Nahka materiaalina on myös helppohoitoinen jokapäiväisessä käytössä, minkä vuoksi nahkasohvat sopivat erinomaisesti myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Valmistamme Avainlipulla merkityt nahkasohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Kotimaiset nahkasohvat pitävät pintansa vuodesta toiseen

Nahkasohva on olohuoneen tyylikäs katseenvangitsija, joka ei koskaan mene pois muodista, ja oikein hoidettuna nahka vain paranee vanhetessaan. Nahkasohva on myös helppohoitoinen ja jokapäiväisessä käytössä erittäin kestävä, joten se sopii loistavasti myös lapsi- ja lemmikkieläinperheeseen.

Kaikkiin Finsoffien valmistamiin sohviin on mahdollista valita nahkaverhoilu. Verkkokaupassa on esillä vain muutama esimerkki valmistamistamme nahkasohvista, mutta mikäli kangasverhoiltujen sohvien joukossa on jokin malli, joka miellyttää niin se on saatavilla myös nahalla verhoiltuna.

Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa sohvaa, niin suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla.  Myymälässä voit vertailla eri nahkalaatuja ja valita värin monesta eri vaihtoehdoista. Myös kaikki jalka- ja täytevaihtoehdot ovat myymälässä nähtävillä.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset nahkasohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset nahkasohvat.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Nahkasohva on ajaton klassikko

Jos toiveissasi on 2 istuttava nahkasohva, 3 istuttava nahkasohva, nahkadivaani, nahkainen kulmasohva tai nahkainen vuodesohva niin nämä kaikki voimme valmistaa omalla sohvatehtaallamme ja teemme myös nahkasohvia mittatilauksena.

Laadukas nahkasohva makusi mukaan

Nahan väri ja laatu kannattaa valita nahkasohvan käytön ja siihen kohdistuvan kulutuksen mukaan. Nahkalaaduista löytyy pehmeä, ylellinen ja vähän käsitelty aniliininahka, kulutusta paremmin kestävä, mutta silti pehmeä semianiliininahka sekä martinoitu nahka, joka on kestävä ja helppohoitoinen nahkalaatu vaativampaan kulutuksenkestoon. Jotta nahkasohva säilyy hyvänä vuosia, kannattaa sen puhdistamiseen ja suojaamiseen varata aikaa. Nahkasohvan puhdistukseen ja hoitoon on verkkokaupasta ostettavissa erilaisia nahanhoitosettejä ja Sohvan puhdistus ja hoito -oppaamme sisältää myös nahkasohvan puhdistus -osion.

Nahkasohva on tilattavissa monessa eri sävyssä. Musta nahkasohva, konjakinvärinen nahkasohva ja ruskea nahkasohva ovat ajattomia ikisuosikkeja. Myös valkoinen nahkasohva on klassinen valinta, mutta nahkasohvan verhoilu onnistuu myös esimerkiksi punaisella, vihreällä tai turkoosilla nahalla. Voit valita sohvaan mieluisan nahkaverhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat Madras-nahasta. Näin haluamme auttaa varmistamaan, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin. Tyynyjen täytteillä on iso vaikutus siihen, onko toiveissa olemukseltaan rento vai ryhdikäs nahkasohva.

Valmistamme nahkasohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Onko toiveissasi nahkasohva mittatilauksena?

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa nahkasohva ilmaisella kotiinkuljetuksella

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus. Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa sohvamalleista, verhoiluvaihtoehdoista ja eri kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Nahkasohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.