Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Divaanisohvat

Divaanisohva on täydellinen paikka rennolle löhöilylle ja ryhdikkäälle istumiselle, tuoden huoneeseen avaran ja boheemin ilmeen. Useissa divaanisohvissa on käännettävä divaani, jonka kätisyyttä voi vaihtaa tarpeen tullen. Valmistamme Avainlipulla merkityt divaanisohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Divaanisohvat vievät mukavuuden seuraavalle tasolle

Divaanisohva on täydellinen paikka sekä rennolle löhöilylle että ryhdikkäämmälle istuskelulle. Sohvan muotoilu tuo huoneelle helposti avaran ja boheemin vaikutelman. Divaaniosassa ei ole selkä- tai käsinojaa, ja siinä onkin mukavaa lepuuttaa jalkoja tai pitää vaikkapa vilttiä, kirjaa tai tarjotinta. Kääntödivaani, jonka kätisyyttä voi itse vaihtaa helposti, on loistava vaihtoehto muuton osuessa kohdalle tai jos huoneen järjestystä halutaan vaihtaa.

Kaikki Finsoffien valmistamat sohvat ovat modulirakenteisia joten lähes jokaisesta mallista voidaan tehdä myös divaani. Sohvamallimme ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa divaanisohvaa, niin suosittelemme vierailua palvelevissa myymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla.  Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista ja esillä on myös kaikki jalka- ja täytevaihtoehdot.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset divaanit valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset divaanisohvat.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Avaruutta tuova divaanisohva rentoihin hetkiin

Finsoffien divaanisohvien valikoimasta löydät malleja useaan eri tyyliin ja makuun. Divaaniosan pituus vaihtelee mallista riippuen ja valikoimastamme löytyy myös hauska U-sohva, jossa on divaaniosa kummassakin päädyssä. Laaja valikoimamme käsittää divaanisohvien lisäksi kääntödivaanit ja vuodedivaanit. Suosittelemme tutustumaan myös avokulmasohviin, kulmasohviin ja kulmavuodesohviin. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä sohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme.

Laadukas divaanisohva makusi mukaan

Onko toiveissasi divaanisohva nahkaisena vai kankaisena? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita divaanisohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Valmistamme divaanisohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Etsitkö divaanisohvaa mittatilauksena?

Etsitkö divaanisohvaa pidemmällä tai leveämmällä divaaniosalla? Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa divaanisohva kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä vain murto-osa sohvamalleista, verhoiluvaihtoehdoista ja eri kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Divaanisohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.