Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Divaanisohvat

Etusivu/Sohvat/Divaanisohvat

Avaruutta tuova divaanisohva rentoihin hetkiin

Divaanisohva on täydellinen paikka sekä rennolle löhöilylle että ryhdikkäämmälle istuskelulle. Sohvan muotoilu tuo huoneelle helposti avaran ja boheemin vaikutelman. Divaaniosassa ei ole selkä- tai käsinojaa, ja siinä onkin mukavaa lepuuttaa jalkoja tai pitää vaikkapa vilttiä tai tarjotinta. 
Divaanisohvavalikoimastamme löydät malleja useaan eri tyyliin ja tilaan. Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi.

Divaanisohva netistä rentoihin hetkiin

Divaanisohva on täydellinen paikka sekä rennolle löhöilylle että ryhdikkäämmälle istuskelulle. Sohvan muotoilu tuo asunnolle helposti boheemin ja avaran vaikutelman. Sohvan divaaniosalla on mukavaa lepuuttaa jalkoja tai pitää vaikkapa vilttiä tai tarjotinta.

Finsoffien divaanisohvavalikoimasta löydät malleja useaan eri tyyliin ja makuun. Divaaniosan pituus vaihtelee mallista riippuen ja valikoimastamme löytyy myös hauska U-sohva, jossa on divaaniosa kummassakin päädyssä. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä sohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme.

Verkkokaupan tuotteiden kankaiksi olemme valinneet suosituimmat verhoilukankaamme, jotka kestävät hyvin käyttöä ja miellyttävät monen silmää. Voit myös valita itse haluamasi verhoilumateriaalin Finsoffien laajasta kangas- ja -nahkavalikoimasta.

Laadukas sohva makusi mukaan

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Verkkokaupassamme voit valita tuotteesi useasta väri- ja jalkavaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. testailla tuotteiden istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top