Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

Sänky outlet

Sänky outlet

Uusimme sänkymallistoamme säännöllisesti ja poistamme sänkyjen mallikappaleita myymälöissämme ja verkkokaupassa. Osa tuotteista on ostettavissa verkkokaupastamme ilmaisella kotiinkuljetuksella sekä kaikista Finsoffat-myymälöistä Helsingistä, Keravalta ja Vantaalta. 

Tuotekortissa on kerrottu, missä mallikappale on nähtävissä, kokeiltavissa ja jopa heti saatavissa mukaan omalla kuljetuksella. Mallikappaleita on myynnissä mallista riippuen vain 1-3 kpl ja ne ovat olleet esittelykäytössä myymälöissämme ja messuilla, joten ne ovat lähes uudenveroisia. Mallikappaleet myydään huomattavan edulliseen hintaan nopealla toimitusajalla. Varsinainen Sänky outlet-osastomme sijaitsee Keravan tehtaanmyymälän yhteydessä, jossa myös Sohva outlet.

Tilaa sänky ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sängyn kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla outlet-tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä.

Sänky osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Parasta palvelua myymälässä

Myymme laadukkaita sänkyjä nukkujan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten runkopatja, jenkkisänky, moottorisänky, erikoismittainen sänky, joustinpatja tai pelkkä petauspatja. Voit valita sängyn rungon värin, patjan kovuuden ja jalan värin eri vaihtoehdoista. Mikäli outletista tai verkkokaupan valikoimasta ei löydy sinulle täydellistä vuodetta, suosittelemme vierailua palveleviin huonekalumyymälöihimme. Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan huonekalumyymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja pohtia verhoiluvalintaasi sekä muita yksityiskohtia yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn, sohvan ja lepotuolin valinnassa.