Finsoffat - Avainlippu

Suomalaista käsityötä jo 50 vuotta

Finsoffien tarina alkaa vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Yrityksen ensimmäiset huonekalut valmistettiin perheen pihapiirissä olevassa navetassa, mutta pian kysynnän kasvaessa pariskunta rakennutti Kellokoskelle suuremman hallin tehokkaampaa huonekaluvalmistusta varten.

Tällä hetkellä Finsoffien tehdas sijaitsee moderneissa tiloissa Keravalla, minkä yhteydessä on myös tehtaanmyymälä. Toinen tehtaanmyymälä on Vantaan Porttipuiston liikekeskuksessa.

Yrityksen omistaa nykyisin Jarmo Honkanen, perustajien poika. Honkanen vietti suuren osan lapsuudestaan sohvatyynyjen keskellä ja tutustui jo nuorella iällä tarkasti jokaiseen sohvatehtaan työvaiheeseen. Hän aloitti päätoimisen työskentelyn perheyrityksessä 15-vuotiaana ja muutaman vuoden päästä hän suunnittelikin jo ensimmäisen sohvamallinsa.

”On tärkeää tuntea tuotantoprosessi alusta loppuun, jotta voi pyörittää tehtaan arkea ja sitä kautta luvata asiakkaalle laadukkaan ja kestävän tuotteen”, Honkanen tarkentaa.

Tuotteiden valmistus kotimaisena käsityönä on yksi Finsoffien toiminnan kulmakivistä. Kotimaisen tuotannon ansiosta voimme olla varmoja laadukkaasta työnjäljestä aina rungosta verhoiluun, täytemateriaaleihin ja yksityiskohtiin asti. Korkean laatumme takeena myönnämme suomalaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Yli 80 prosenttia Finsoffien valikoimasta on kotimaista tuotantoa, ja olemmekin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffien tehdas ja myymälät työllistävät yli 30 vankkaa alan ammattilaista.

LUE ASIAKKAIDEMME ANTAMIA ARVOSTELUITA
Finsoffat - Menestyjät
Finsoffat - AAA - korkein luottoluokitus
Finsoffat - Suomen Vahvimmat

Luotettava

Kotimaisen laadun takeena myönnämme valmistamillemme tuotteille huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, kestäviä ja ensiluokkaisen mukavia huonekaluja. Finsoffilla on pitkä kokemus tuotekehityksestä sekä -valmistuksesta, ja käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Korkea laatu ja toimitusvarmuus ovatkin toimintamme peruskiviä ja ehdoton kunnia-asia.

Yksilöllinen

Laaja sohvamallistomme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Useat sohvamallimme rakentuvat modulipaloista, joiden avulla voi muodostaa juuri sen kokoisen ja muotoisen sohvan kun haluaa. Tarvittaessa pystymme edullisesti valmistamaan sohvan myös erikoismitoin. Sohvan verhoilun voi valita sadoista eri kangas- tai nahkavaihtoehdoista. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten jalkamallilla, tikkauksilla tai tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä.

Palveleva

Finsoffilla Sinua palvelevat alan asiantuntijat, joilta saat ystävällistä ja osaavaa palvelua juuri sinun tarpeidesi mukaan. Myyjämme auttavat Sinua suunnittelemaan unelmiesi sohvan ja kertovat vuosien kokemuksen perusteella toimivista ratkaisuista. Ammattitaitoiset puusepät, verhoilijat ja ompelijat valmistavat sohvasi toiveiden mukaisesti. Reippaat ja asiakaspalvelun tärkeyden tiedostavat kuljettajamme tuovat kalusteet kotiisi Sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi laittavat tuotteet paikoilleen, vievät roskat ja vanhan huonekalusi pois.

Finsoffat – niin kuin haluat