KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Lepotuolit

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Lepotuolit moneen makuun

Tyylikäs lepotuoli tai nojatuoli on kätevä sisustuselementti. Pienen kokonsa ansiosta tuolin paikkaa on helppo vaihdella sisustuksessa. Valittavanasi on klassista ja modernia designia, pyöriviä mekanismeja, matalaselkäisiä ja korkeaselkäisiä malleja. Mallistossamme on myös rahillisia tuoleja.

Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme suomalaisille tuoleille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Lepotuoli on olohuoneen mukavin paikka

Mikäpä sen ihanampaa kuin rojahtaa pehmeälle nojatuolille pitkän päivän jälkeen. Valmistamme kotimaiset tuolimme yli 50 vuoden kokemuksella ja niiden korkean laadun takeeksi myönnämmekin niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta tai kangasta, pystymme räätälöimään sen makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. vapaasti testailla tuolien istuinmukavuuksia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi.