MAKSAMINEN VERKKOKAUPASSA

Finsoffien verkkokauppaostokset voit maksaa Klarna-maksupalvelussa seuraavasti:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna Bank AB:n (julk.) (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi). Klarna välittää maksut Finsoffat Oy:lle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat Klarna-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (debit/credit) laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, S-Pankki,  Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit,

Klarnan maksutavat:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

MYYMÄLÄSSÄ

Finsoffat Oy:n tehtaanmyymälöissä käy lukuisat eri korttivaihtoehdot sekä käteinen. Alla muutamia myymälöistä saatavia rahoitusvaihtoehtoja.

Aktiiviraha, jossa 2, 6, 10, 20, 36 kk maksuaikaa.

Esimerkki 1
Maksa ostosi 6 erässä Aktiivirahalla.
Maksuaikakampanjan ainoa kulu on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.
Esimerkkilaskelma: Ostos 600 € tai 6 kk maksuajalla 105 €/kk, korko 0 %, luottohinta 630 €.

Esimerkki 2
Maksa ostosi 10 erässä Aktiivirahalla.
Tilinhoitopalkkio 5 €/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 €.
Esimerkkilaskelma: Ostos 1000 € tai 10 kk maksuajalla 105 €/kk, korko 0 %, luottohinta 1080 €.

Esimerkki 3
Maksa ostosi 36 erässä Aktiivirahalla.
Tilinhoitopalkkio 5 €/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 €. Esimerkkilaskelma Ostos 2000 € tai maksuajalla 66,71 €/kk, korko kiinteä 6,95 %, luottohinta 2432 euroa. Edun saat vain Aktiiviraha-kortilla.

Jatkuva luotto
Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 € luottosaldolle on 26,28 % (1/2017), kun nimelliskorko on 13,06 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Kluuvikatu 6, Helsinki.

Resurs Bank
•  Asiakas saa aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
•  Asiakas voi maksaa laskun kerralla tai useammassa erässä
•  Tili on asiakkaalle vuosimaksuton
•  Avattu tili on jatkuvakäyttöinen

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla ”SISUSTUS”.
Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS  varmenteella.
Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Voit tehdä luottohakemuksen tästä –> https://apponline.resurs.com/form/fi33000