Maksuehdot

Maksaminen verkkokaupassa

Finsoffien verkkokauppaostokset voit maksaa Paytrail tai Klarna-maksupalvelussa seuraavasti:

 

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Verkkopankkimaksut:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

 

Luottokorttimaksut:

Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut, jotka varmistavat turvallisen maksamisen.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

Lasku- ja osamaksupalvelut:

OP Lasku

OP Lasku on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 45 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

-Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus

-50–5000 € ostoksille

-Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 45 päivää

-Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla

-Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot

-Laskutuslisä ostajalle 2,95 €/kk

-OP Lasku -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 19,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy

 

Klarna Lasku ja Erämaksu

Käytössämme on myös Klarna Oy:n tarjoama Klarna Lasku sekä Erämaksu, joiden ehdot löydät täältä. Huomaathan, että laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista ja luottotietojen tarkistamista.

Klarna tekee lakisääteisen luottotietojen tarkastuksen ennen päätöstä luoton myöntämisestä. Luottotiedot tarkastamalla Klarna saa tietoa kuluttajan taloudellisista edellytyksistä suoriutua maksusitoumuksesta valittujen luottoehtojen mukaisesti. Klarna päättää luoton myöntämisestä yksipuolisesti. Klarna vahvistaa luoton myöntämisen sallimalla asiakkaan ostotapahtuman tämän valitsemien ehtojen mukaisesti sekä lähettämällä asiakkaalle luottosopimuksen.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna Bank AB:n (julk.) (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi). Klarna välittää maksut Finsoffat Oy:lle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Osamaksutavat:

Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta.
Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Mikäli Klarnan maksutapoja käytettäessä tilaus ei mene onnistuneesti läpi, olethan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun numerossa 09 – 425 99 771 sekä Finsoffat asiakaspalveluun – finsoffat@finsoffat.fi tai p. 09 2797220

Klarna Lasku ja Erämaksu aktivoituu vasta siinä vaiheessa, kun tuote on lähtenyt tehtaaltamme asiakkaalle ja merkitty toimitetuksi.

 

Maksaminen myymälässä

Finsoffat Oy:n tehtaanmyymälöissä käy lukuisat eri korttivaihtoehdot sekä rahoitusvaihtoehdot. Alla muutamia myymälöistä saatavia rahoitusvaihtoehtoja.

 

Ecster

Ecster-luottokortti antaa joustoa elämään ja tekee arjesta helpompaa. Se on kätevä kumppani yllättävissä menoissa ja auttaa sinua tekemään unelmistasi totta.

  • -Saat maksuaikaa kaikille ostoillesi
  • -Voit maksaa ostokset pienemmissä erissä
  • -Voit hyödyntää maksuaikatarjouksia eri liikkeissä
  • -Maksat ympäri maailmaa
  • -Nostat käteistä automaatilta tai rahaa suoraan tilillesi
  • -Saat rahanarvoisia etuja
  • -Saat käyttöösi kätevän nettipalvelun ja Ecster-sovelluksen, joilla seuraat tilitapahtumiasi helposti

Korotonta maksuaikaa jopa 24 kk.

6 kk – 0 % korko
12 kk – 0 % korko
24 kk – 0 % korko

Esimerkkejä luottorajan mukaisista kuukausimaksuista:

 

Luottoraja  Kuukausimaksu
1 000 € 3,04 €
1 500 € 4,56 €
2 000 € 6,08 €
2 500 € 7,60 €
3 000 € 9,12 €
3 500 € 10,64 €
4 000 € 12,17 €
Enimmillään 12,50 €/kk

Esimerkki 1: Ostos 1500 €
Maksa ostosi 12 erässä Ecsterillä
Maksuaikakampanjan ainoa kulu on tilinhoitopalkkio 4,56 €/kk.
Esimerkkilaskelma: Ostos 1500 € tai 12 kk maksuajalla 129,56 €/kk, korko 0 %, luottohinta 1554,72

Esimerkki 2: Ostos 3000 €
Maksa ostosi 24 erässä Ecsterillä.
Tilinhoitopalkkio 9,12 €/kk,
Esimerkkilaskelma: Ostos 3000 € tai 24 kk maksuajalla 134,12 €/kk, korko 0 %, luottohinta 3218,88 €.
Jos luottoraja tuntuu isolta käyttötarpeeseen verrattuna, sitä voi pienentää, jolloin myös kuukausimaksu laskee.

Lisäksi saat käyttöösi erilaisia etuja Ecster-kortilla:
Ecster-kortti on Mastercard-kortti, jolla maksat kaikkialla maailmassa.

-Vakuutusturvaa
Ecster-luottokorttiin kuuluu automaattisesti Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutus. Kun vahingon sattuessa saat korvauksen Ecster-kortilla ostetun yli 50 euron arvoisen esineen varkauden tai vahingoittumisen vuoksi jostakin muusta vakuutuksesta (esim. kotivakuutus, tuotevakuutus) korvaa Omavastuuturva tämän toisen vakuutuksen omavastuun. Omavastuuturva on voimassa enintään 180 päivää osto- tai toimituspäivästä.

-Europcar
Ecster-kortilla saat autovuokrauksen edullisemmin.
Kysy lisää Ecster maksuehdosta, Finsoffat-asiakaspalvelusta!

 

Resurs Bank

-Asiakas saa aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

-Asiakas voi maksaa laskun kerralla tai useammassa erässä

-Tili on asiakkaalle vuosimaksuton

-Avattu tili on jatkuvakäyttöinen