Kaikki vuodesohvat -15 % ja kaupan päälle kevyt petauspatja sekä kotiinkuljetus

Kotimaiset sohvat

Kestävät ja laadukkaat kotimaiset sohvat

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan tilauksesta Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Käytämme sohvissamme vain tarkoin valittuja laadukkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Myönnämme kotimaisille sohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Työllistämme Suomessa lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia. Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen valmistaminen työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta on järkevä, vastuullinen arvovalinta, joka tukee suomalaista työllisyyttä ja suomalainen sohva on myös ekoteko! Verkkokaupassa kotimaiset sohvat tunnistat myös Avainlippu-merkistä.

Kotimaiset sohvat käsittävät 2 istuttavat sohvat, 3 istuttavat sohvat, vuodesohvat, nahkasohvat, avokulmasohvat, divaanisohvat ja kulmasohvat. Erikokoisista sohvista voit helposti muodostaa tilaasi ja tarpeisiisi sopivan sohvakokonaisuuden. Sohvat mittatilauksena on erikoisalaamme, ja asiantuntevan henkilökuntamme avulla syntyy vaivatta ja kustannustehokkaasti juuri sinulle tehty sohva.

Verkkokaupassa on esillä kaikki sohvamallimme ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa sohvaa, niin suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Keravalla tai Vantaalla. Tehtaanmyymälöissä meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot.

Kotimaiset sohvat valmistetaan tilauksesta

Onko toiveissasi kahden tai kolmen istuttava sohva vai sopiiko suunniteltuun tilaan ja käyttöön paremmin divaanisohva, avokulmasohva tai jopa kulmasohva? Olisiko vuodesohva sittenkin käytännöllisempi? Entä miellyttääkö sinua nahkasohva vai kangassohva? Voit valita sopivan mallin, mieluisan värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilausosiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi huonekalumyymälässämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.