Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

Joustinpatjat/Patjat

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Parhaat joustinpatjat Finsoffilta

Mallistostamme löydät laadukkaimmat joustinpatjat sekä patjat järkevillä hinnoilla. Olemme panostaneet valikoimassamme myös kotimaisuuteen. Valittavanasi on runkopatjoja, joustinpatjoja ja petauspatjoja erilaisilla ominaisuuksilla.

Voit tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa tai suunnata myymälään. Myymälässä pääset parhaiten vertailemaan eri malleja ja niiden ominaisuuksia. Finsoffien palvelevat huonekaluliikkeet sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla. Tarvittaessa kauttamme saat myös joustinpatjan erikoismitoin.

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Laadukkaat joustinpatjat Finsoffilta

Hyvien unien takana on aina laadukas patja ja sänky. Laaja patjavalikoimamme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Valikoimassamme on joustinpatjoja pussijousituksella erilaisilla kovuuksilla ja täysin jousettomia patjoja, joiden miellyttävä rakenne perustuu lämpöön reagoivan viskoelastisen materiaalin ja jämäkän erikoisvaahtomuovin yhdistelmään.

Vakiokokoja ovat:

  • Joustinpatja 80×200 cm
  • Joustinpatja 90×200 cm
  • Joustinpatja 105×200 cm
  • Joustinpatja 120×200 cm
  • Joustinpatja 140×200 cm
  • Joustinpatja 160×200 cm
  • Joustinpatja 180×200 cm

 

Erikoismittaiset patjat järkevään hintaan

Standardikokoisen patjan lisäksi saat meiltä myös patjan mittojen mukaan helposti. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla joustinpatjan kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi huonekalumyymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sänkyjen kovuuksia ja näet myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.