JACKSON 2 istuttava vuodesohva

1 779,00 

(22 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 136 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Jackson on pieni vuodesohva, joka sopii niin yksiöön kuin vierashuoneeseenkin. Vuodesohvan helppo avausmekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen kahdellekin nukkujalle. Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
136 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

JACKSON 2 istuttava vuodesohva, kotimainen

Kotimainen Jackson-vuodesohva on tyylikäs vuodesohva, joka on kokonsa vuoksi näppärä moneenkin tilaan. Helppokäyttöinen ja laadukas mekanismi tekee vuoteen avaamisesta vaivatonta ja takaa nukkujalle hyvät unet. Kokonaismitta vuoteella on 124 x 194 cm, mikä riittää tarvittaessa kahdellekin yöpyjälle.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Jackson-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Jackson-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön. Selkätyynyissä käytetään EP25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Recticel Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Jackson-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas metallista valmistettu suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Vuoteen yhteiskoko on 124 x 194 cm.

Sohvan jalat

Verkkokaupassa vuodetuoliin on valittavissa 10 cm korkeat kantikkaat jalat. Jalkojen väreinä joko kromi, wenge tai tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Jackson rakentuu moduleista, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina verkkokaupan vuodesohvan lisäksi:

 • vuodetuoli
 • 2 istuttava vuodesohva
 • 3 istuttava vuodesohva
 • vuodedivaanisohva
 • kulmavuodesohva

Vuodesohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Kotimainen

Vuodekoko

124 cm x 194 cm

Leveys

136 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Väri

Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: HR35 vaahtomuovi + vanu
Selkätyyny: HR25 vaahtomuovi + vanu

Jalka

Pähkinä, Tammi, Wenge

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Jalan muoto

Kantikas

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Tämä on jo kolmas samanlainen sohva jonka olemme teiltä tilanneet…kaksi aiempaa tuli mökillemme ja tämä kolmas tuli Helsingin kotiimme… Ei liene tarvetta enempää perustella että sohvan laatu on erinomainen 🙂

  Marja K.

 2. Hyvä kotimainen tuote, hyvä tuote-esittely sekä monipuoliset kangas-, että jalkavaihtoehdot plus erinomainen asiakaspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu.

  Ritva ja Pekka Piiparinen

 3. Loistavaa palvelua Sini-Minttu Venäläiseltä Vantaan myymälässä ja täydellinen sohva löytyi hänen avullaan.

  Anonyymi

 4. Laadukas tuote. Nopea toimitus. Loistava palvelu.

  Anonyymi

 5. Tuotteet erittäin laadukkaat ja kaverit jotka toivat tuotteet ja asensivat olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia, kuten myyjäkin. Isot kiitokset !

  Petri Pikkarainen

 6. Etsittiin sohvia melko pitkään, ja ehdottomasti paras laatu löytyi Finsoffilta. Sohvat ehtivät lupauksen mukaisesti jouluksi kotiin, vaikkei haluamaamme kangasta ollutkaan maahantuojalla varastossa. 5/5

  Anonyymi

 7. Hyvä istua, löpöillä, väritkin kankaassa ja käsinojassa onnistuivat hyvin. Kotiinkuljetus sujuvaa ja ystävällistä, ja roskat vietiin pois.

  Anonyymi

 8. Tarvitsimme pienehköön tilaan mahtuvan vuodesohvan varavuoteeksi ja sopivin löytyi Finsoffien valikoimista. Olihan tämä kalliimpi kuin massakauppiaiden hintatarjousten rimpulat, jotka eivät todellakaan vakuuttaneet. Saimme sohvan myös itse valitulla kankaalla ohi peruskankaiden. Toimitus tapahtui sovitulla viikolla ja yhtiön omat pojat toivat sohvan paikalleen sekä veivät roskat mennessään. Sohvan istuinosat ovat napakat ja vuodemekanismi on yksinkertainen sekä uskottavan vankka. Olemme tyytyväisiä.

  Markku

 9. Marja

 10. Ihan tyytyväinen,myyjä oli erittäin hyvä Keravan toimipisteessä. Hänellä oli aikaa meille. Tuote tuli sovittuun aikaan ja hyvät kantajat ottivat kengät pois eteisessä vaikka soffa hartioilla. Ainoa pikku harmi on uuden tuotteen tuoksu, parisen viikkoa on tuuleteltu ahkeraan. Lienee joitain käsittelyaineita.

  Anonyymi

 11. Aivan ihana sohva, loistava palvelu!

  Nina Ahola

 12. Palvelu myymälässä oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Kuljetuspalvelun pojat hoitivat sohvan tuonnin kotiin hienosti ja sovittuna aikana. Kaikki toimi erittäin hyvin.

  Anonyymi

 13. Kiitos

  Anonyymi

 14. Tuote esitellyn mukainen. Toimitus sovitusti. Myyjälle erityis kiitos, oli huippu. Kertoi asiallisesti tuotteesta, ei pakkomyynti tunnelmaa, 10+

  Sisko

 15. Anonyymi

 16. Palvelu liikkeessä hyvää, nopea toimitus,tuote vastasi odotuksia.

  Anonyymi

 17. Sohva vaikutti laadukkaalta ja oli sellainen, kun toivoinkin. Palvelu sohvan tuonnissa oli erinomaista! Ainoa harmitus koski erikseen tilattavaa vuodevaatelaatikkoa ja lisätyynyjä. Tilauksen yhteydessä oli nimenomaan puhetta, että lisätyynyt mahtuisivat vuodevaatelaatikkoon, mutta käytännössä ne eivät sinne ihan mahdu. Sohvan tuojat ilmoittivat tästä tehtaalle, mutta kukaan ei ilmeisesti pitänyt tarpeellisen olla tästä asiasta minuun missään yhteydessä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja voin suositella Finsoffaa, sekä mahdollisesti itse tilata tulevaisuudessa.

  Anonyymi

 18. Tähän saakka kaikki sujunut hyvin ostosta toimitukseen sekä käytön alkumetreillä. Sain hyvän palvelun ostohetkellä esim. kangasvalintaan. Kuljettajat olivat myös asiantuntevia ja mukavia henkilöitä. Kiva asioida kanssanne. Ennakkoon sovittu aikataulu piti. Yhteen kysymykseen sain heti vastauksen tekstiviestillä.

  Paula

 19. Kiitos. Tuote hyvä, palvelu hyvä, kohtelias ja palveleva toimitus ja toimitus sovitusti ajallaan.

  Pasi

 20. Vastaa odotuksia ja näyttää hyvältä. Kaikki sujui aikataulun mukaan suunnitellusti.

  Anonyymi

 21. Erittäin hyvä

  Alexander

 22. Asiantunteva palvelu, laadukas tuote, toimitus sopimuksen mukainen, tulemme jatkossakin ostoksille.

  H. Tiainen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jackson-vuodesohva sisustuskuva.
Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Jackson-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Jackson-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään EP25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Recticel Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Jackson-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.