KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Vuokko Hannila

Täsmällisyys ja kotimaisuus vakuuttivat

Vuokko Hannilan kesämökillä oli aika uusia vanhat olohuoneen sohvat uusiin. Uusien sohvien löytämisessä ja toimittamisessa löytyi avuksi Finsoffat. Yritys oli Vuokolle tuttu, sillä myös hänen kotoaan Järvenpäästä löytyy Finsoffien sohva, joka on ollut heidän käytössään jo 10 vuotta.

“Halusimme sisustuksen oman näköiseksi, ja ajatuksena ostohetken aikoihin oli viettää tyttäreni valmistujaisia mökillämme, joten sohvat oli uusittava”, myyntialalla työskentelevä Hannila kertoo.

Finsoffien läheisyys, monipuolinen valikoima ja tuotteiden räätälöitävyys olivat kriteereinä Hannilalle uuden sohvan valitsemisessa. Lähtökohtana oli, että sohva hankitaan seuraavaksi 10-20 vuodeksi. Mökille tilattiin divaanisohva, jonka saa myös kolmen hengen vuodesohvaksi. Divaanin lisäksi tilattiin sohvapöydäksi muunnettava pyörien päällä liikkuva rahi, sekä erillinen lepotuoli.

“Menimme Finsoffille etsimään tietyn tyylistä ja kokoista sohvaa. Myyjä esitteli meille kattavasti eri vaihtoehtoja ja silloin nousi esille myös vuodesohvaominaisuus ja sen hyvät puolet”, Hannila jatkaa. “Iso vuodesohva on ollut kätevä meille, kun nuorisomme viettää paljon aikaa mökillä. Lisäksi divaanissa on säilytystilaa vuodevaatteille”, Hannila kommentoi.

Koko palvelu hoitui Finsoffien kautta

Tiukan aikataulun raameissa sovittiin tarkka toimitusaika, jossa myös pysyttiin. Uudet kalusteet toimitettiin neljässä viikossa mökille. Hannilan tilaukseen kuului myös vanhojen kalusteiden poisvieminen. Kohtelias ja ripeä asiakaspalvelu saa kiitosta Hannilalta.

“Toimitus tapahtui todellakin ajallaan – pojat olivat varmaan jopa viisi minuuttia etuajassa”, Hannila naurahtaa. Hannila on ollut tyytyväinen Finsoffien tuotteisiin ja palveluun. Kalusteet ovat toimineet ja kankaat ovat olleet helppoja puhdistaa ja hoitaa.

“Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Finsoffat ovat täsmällisiä toimituksessaan, heillä on monipuolinen mallisto ja lisäksi he ovat vielä kotimainen yritys”, Hannila päättää.

Lue lisää