Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Kotimainen

Etusivu/Kotimainen

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja tuotettu meidän omalla Keravan sohvatehtaalla alusta loppuun. Olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita, kuljettajia, markkinointi-ammattilaisia, toimistotyöntekijöitä ja monia muita jotka omaavat vankan ammattitaidon. Ostetaan yhdessä työtä suomeen!

Onhan siinä avainlippu?

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Avainlippu on myönnetty kaikille sohville jotka valmistamme itse omassa tehtaassamme Keravalla.

Arvovalinta

Sohvan ostaminen Finsoffilta on järkevä ja vastuullinen arvovalinta. Myönnämme kaikille sohville 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Sohva siis kestää sukupolvelta toiselle.

Finsoffat tuotteita voit ostaa verkkokaupan lisäksi Finsoffat tehtaanmyymälöistä Keravalta tai Vantaalta. Sekä valtuutetuilta Finsoffat jälleenmyyjiltä.

Laadukas tuote on pitkäaikainen ilo omistajalle – ja ympäristölle. 

Go to Top