Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Unto Tarvainen

Finsoffilta löytyi laatua ja hyvää palvelua

Uuden sohvan hankkiminen tuli ajankohtaiseksi Sipoossa asuvalle Unto Tarvaiselle keväällä 2016. Finsoffilta löytyi Tarvaisen tarpeita vastaava nahkainen kulmasohva, joka sopi myös asunnon olohuoneeseen. Tarvainen asuu Sipoossa lähellä Finsoffien Keravan tehdasta. Lähellä olevaan tehtaanmyymälään oli helppo mennä katsomaan ja vertailemaan tuotteita.

”Heidän tehtaansa on tuossa meidän aivan naapurissa. Monet kerrat on tullut ajeltua siitä ohi, joten päätimme sieltä lähteä etsimään uutta sohvaa”, Tarvainen kertoo. Tarvainen myös totesi laadun olevan Finsoffilla omaa luokkaansa.

“Kävimme katsomassa sohvia paikan päällä. Vertailin eri sohvien laatuja ja hyvälaatuisia tuotteita ne olivatkin”, hän jatkaa. “Kävin myös etsimässä muualtakin tarjoussohvia, mutta ei niistä ollut kotiin viemisiksi. Finsoffilta löytyi sekä laatua että hyvää palvelua”, Tarvainen toteaa.

Finsoffien kotimaisuus merkitsee Tarvaiselle paljon ja suomalainen kädenjälki saakin häneltä kiitosta niin tuotteissa kuin nopeassa ja ystävällisessä palvelussakin. Nahkainen kulmasohva, johon mahtuu istumaan kolmesta neljään henkilöä, toimitettiin Tarvaisen olohuoneeseen reilussa kolmessa viikossa. Tarvaisen mukaan sohva toimitettiin juuri ajallaan ja koottiin valmiiksi paikan päällä. Toimituksen kundit olivat leppoisia ja mukavia kavereita. Tarvainen on tyytyväinen mukavaan ja hyvään palveluun, jota hän sai itse ostotilanteessa. Erityisen tyytyväinen hän oli kauppahetkeen, joka oli hänen mukaansa onnistunut kokemus. Tuotteita esiteltiin laajasti ja vaihtoehtoja käytiin läpi.
“Sain hyvän tuotteen ja hyvää palvelua kohtuullisella hinnalla. Haemme seuraavankin sieltä.”

Lue lisää