Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Kaikki tuotteet

Kotimaiset sohvat suoraan valmistajalta

Finsoffien kotimaiset sohvat valmistetaan käsityönä Keravan sohvatehtaalla. Valmistamamme suomalaiset sohvat ja vuodesohvat ovat Avainlippu-merkittyjä ja myönnämme niille pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi. Laaja mallistomme käsittää myös kotimaiset sängyt ja sängyt mittojen mukaan.

Verkkokaupassa on esillä kaikki sohvamallimme ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa sohvaa, niin toivotamme tervetulleeksi palveleviin huonekalumyymälöihimme Helsinkiin, Vantaalle tai Keravalle. Myymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat verhoiluvaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Kotimaiset sohvat valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä

Valitse laajasta sohvamallistostamme mieluisa kahden istuttava sohva, kolmen istuttava sohva, divaanisohva, kulmasohva, avokulmasohva tai nahkasohva.

Laadukkaat sängyt hyvin palveltuna

Myymme laadukkaita sänkyjä nukkujan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten runkopatja, jenkkisänky, moottorisänky, erikoismittainen sänky, joustinpatja tai pelkkä petauspatja. Standardikokojen lisäksi myös erikoismittainen sänky onnistuu kauttamme.

Hyvä vuodesohva istumiseen ja nukkumiseen

Monipuolisesta vuodesohvamallistostamme löytyy erilaisiin tarpeisiin sopivat vuodesohvat, vuodedivaanit, kulmavuodesohvat ja vuodetuolit.