KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Vuodesohvat

Valmistamme vuodesohvat, divaanivuodesohvat, kulmavuodesohvat ja vuodetuolit kotimaisena käsityönä Keravan sohvatehtaalla. Finsoffien vuodesohvissa on korkea käyttömukavuus sekä sohvaa että vuodetta käytettäessä. Sohvan tyylikkyydestä ei kuitenkaan ole tingitty ja vuodesohvien malleissa on paljon valinnan varaa. Valmistamme Avainlipulla merkityt vuodesohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Monikäyttöiset, mukavat ja tyylikkäät vuodesohvat

Valitse monipuolisesta vuodesohvamallistostamme sinun tarpeisiisi sopiva vuodesohva, vuodedivaani, kulmavuodesohva tai vuodetuoli. Vuodesohva on käytännöllinen huonekalu vierashuoneeseen tai olohuoneeseen vieraiden varalta. Finsoffien vuodesohvissa on korkea käyttömukavuus sekä sohvaa että vuodetta käytettäessä. Sohvan tyylikkyydestä ei kuitenkaan ole tingitty.

Vuodesohvamallistostamme löytyy isompaan tilaan Kajo-kulmavuodesohva, joka tarjoaa nukkumapaikat jopa kolmelle henkilölle. Mikäli tarvitsetkin hieman sirompaa vaihtoehtoa esimerkiksi vieras- tai työnhuoneeseen, käy tutustumaassa 2:n istuttavaan Jackson-vuodesohvaan.

Olemme pitäneet huolen siitä, että vuodesohvamme kestävät käyttöä pitkään ja ne säilyttävätkin hyvin ryhtinsä runsaassakin käytössä. Toisin kuin voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin sohva ilman vuodemekanismia. Mikäli ihastut johonkin vuodesohvaamme, mutta vuodeominaisuus on käytössäsi turha, voimme valmistaa kyseisen sohvan myös ilman vuodemekanismia.

Laadukas vuodesohva makusi mukaan

Olemme lisänneet vuodesohvaominaisuuden moniin malleihimme. Sinulla on siis monia vaihtoehtoja valita juuri sinuun tyyliisi ja tilaasi sopiva sisustusratkaisu. Laajasta mallistostamme on saatavilla perinteinen kahden istuttava vuodesohva tai kolmen istuttava vuodesohva, vuodedivaani, vuodekulmasohva sekä vuodetuoli. Vuodeleveydet vaihtelevat 68-180 cm välillä. Levitettävä sohva tai tuoli ei vie turhaa tilaa, kun sen voi kasata nukkumisen jälkeen helposti takaisin edustuskuntoiseksi.

Onko toiveissasi hankkia nahkainen vuodesohva vai kangasverhoiltu vuodesohva? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita vuodesohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat vuodesohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että vuodesohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Vuodesohvat valmistetaan kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka tehdään parhaista materiaaleista yli 50 vuoden kokemuksella. Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Yli 80 % Finsoffien sohvamallistosta valmistetaan käsityönä Suomessa, Keravan huonekalutehtaassa. Käytämme vuodesohvissamme vain tarkoin valittuja laadukkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Myönnämme kotimaisille vuodesohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi. Kotimaiset vuodesohvat ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, sillä niissä on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen suomalainen mekanismi. Työllistämme Suomessa lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille vuodesohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen valmistaminen työllistää Suomessa. Vuodesohvan ostaminen Finsoffilta on järkevä, vastuullinen arvovalinta, joka tukee suomalaista työllisyyttä ja suomalainen sohva on myös ekoteko!

Etsitkö vuodesohvaa mittatilauksena?

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa vuodesohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa vuodesohva kotiinkuljetuksella

Tilaamalla vuodesohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Vuodesohvat ovat esillä myymälöissämme

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla vuodesohvien istuin- ja nukkumismukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan vuodesohvan valinnassa.