Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Vuodetuolit

Etusivu/Nojatuolit/Vuodetuolit

Suositut kotimaiset vuodetuolit

Vuodetuolimallistomme koostuu pelkästään omalla Keravan tehtaallamme valmistetuista tuoleista. Vuodetuolit ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, sillä niissä on laadukas ja helppokäyttöinen suomalainen mekanismi.
Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme suomalaisille vuodetuoleillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Finsoffilta löytyy myös laaja mallisto vuodesohvia.

Vuodetuoli on käytännöllinen osa sisustusta

Toisin kuin voisi luulla, vuodetuoli on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin tavallinen nojatuoli. Tuoli sopii näppärän kokonsa ansiosta moneen eri tilaan tai vaikkapa vierashuoneeseen. Kotimaiset vuodetuolimme ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, sillä niissä on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen suomalainen mekanismi.

Vuodetuolien vuodekokoja ovat:

  • 68 x 194 cm
  • 83 x 194 cm
  • 90 x 194 cm

Verkkokaupassamme voit valita tuotteesi useasta väri- ja jalkavaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Mallistossamme on myös suuren suosion saavuttaneita vuodesohvia. Levitettävä tuoli tai sohva ei tuhlaa turhaa tilaa, kun sen voi kasata nukkumisen jälkeen helposti takaisin edustuskuntoiseksi.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinulle sopivaa vuodetuolia, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tue kotimaisuutta

Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia. Olemme ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä.

Kotimaisille tuoleillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Vuodetuolin ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. vapaasti testailla tuolien istuinmukavuuksia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top