KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Kulmavuode­sohvat

Kulmavuodesohva on erinomainen valinta monen hengen istumapaikaksi ja vierasvuoteeksi. Se sopii tilan kehystämiseen ja rajaamiseen. Kulmavuodesohvat valmistetaan käsityönä Keravan tehtaalla. Vuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla, ja lisävuoteet ovat avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Kulmavuodesohvan kulmapalassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille. Vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 124 cm, 136 cm, 166 cm ja 180 cm. Vuoteen pituus vaihtelee 194–202 cm välillä.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Kulmavuodesohvat mahdollistavat istumisen ja nukkumisen monelle

Kulmavuodesohva on yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista, kun sohvalle tulisi mahtua useampi henkilö ja sen pitäisi toimia myös vierasvuoteena tarvittaessa. Kulmasohva on näyttävä huonekalu, jota voi käyttää tilan kehystämiseen tai rajaamiseen. Vuodesohvissa käyttämämme helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen vaivattomasti joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle ja sohvan kulmapalassa on näppärä säilytystila vuodevaatteille.

Keravan sohvatehtaalla meidän on mahdollista valmistaa perinteisten vuodesohvien ja kulmavuodesohvan lisäksi lisävuoteella varustettu divaani, avokulmasohva ja U-sohva.

Sohvamallimme ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli et löydä verkkokaupasta juuri sinulle sopivaa sohvaa, niin suosittelemme vierailua palvelevissa myymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista ja esillä on myös kaikki jalka- ja täytevaihtoehdot.

Kulmavuodesohva – kun sohvalta vaaditaan venymistä

Finsoffien kulmavuodesohvat on saatavilla useissa kokoluokissa, malleissa ja tyyleissä. Kotimaiset sohvamme ovat suomalaista designia, ja suunnittelussa on huomioitu asiakkailta saamamme palaute, jota on kerätty jo yli 50 vuoden ajan. Mallistomme kenties näyttävin kulmasohva on U-sohva, jonka U-muoto muokkaa tilasta kodikkaan oman pienen sopukkansa. Meidän on myös mahdollista valmistaa U-sohva vuoteella. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä sohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla kotimaisella sohvatehtaallamme.

Finsoffien valmistamat vuodekulmasohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla ja lisävuoteet ovat avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 124 cm, 136 cm, 166 cm ja 180 cm. Vuoteen standardi pituus kulmavuodesohvassa on 194 cm mutta Kajo-kulmavuodesohvan vuodepituus on normaalia pidempi jopa 202 cm. Kulmavuodesohvan kulmapalassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille.

Laadukas kulmavuodesohva makusi mukaan

Onko toiveissasi lisävuoteilla varustettu nahkainen kulmasohva vai kankainen kulmavuodesohva? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita kulmavuodesohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme kulmavuodesohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia kaikista myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta. Avainlippu-merkistä tunnistat verkkokaupan kotimaiset kulmasohvat.

Onko etsinnässä kulmavuodesohva mittatilauksena?

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Meidän on mahdollista valmistaa toiveittesi mukainen pieni kulmavuodesohva kuin myös huoneen seiniä kiertävä leveä U-sohva lisävuoteella. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Olemme pitäneet huolen siitä, että vuodesohvamme kestävät käyttöä pitkään ja ne säilyttävätkin hyvin ryhtinsä runsaassakin käytössä. Toisin kuin voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin sohva ilman vuodemekanismia. Mikäli ihastut johonkin vuodesohvaamme, mutta vuodeominaisuus on kuitenkin käytössäsi turha, voimme valmistaa kyseisen sohvan myös ilman vuodemekanismia.

Tilaa kulmavuodesohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Kuljettajat vievät halutessasi pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esitelty kaikki sohvamallit muutamilla verhoilu- ja kokoonpanovaihtoehdoilla. Suosittelemme vierailua palvelevissa myymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin voimme esitellä verkkokauppaamme laajemmat mahdollisuudet kokoonpanon, verhoilun ja yksityiskohtien suhteen. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, testata vuodesohvan mekanismia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Vuodekulmasohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla sekä Paytrailillä sekä myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.