KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Divaani­vuode­sohvat

Divaanivuodesohva yhdistää mukavuuden ja käytännöllisyyden, tarjoten miellyttävän istumapaikan ja erinomaisen vuoteen vieraille. Vuodesohvan divaaniosan alla on kätevä säilytystila vuodevaatteille. Divaanivuodesohvat valmistetaan käsityönä Keravan tehtaalla. Vuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla, ja lisävuoteet ovat avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodeleveydet vaihtelevat 68–180 cm välillä ja vuode on saatavilla jopa 202 cm:n pituisena.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Divaanivuodesohvat joissa viihtyvät niin asukkaat kuin vieraatkin

Divaanivuodesohvassa yhdistyy mukavuus ja käytännöllisyys; vuodesohva divaanilla on miellyttävä istua ja majoittuvat vieraat nukkuvat siinä erinomaisesti. Jalat voi nostaa rennosti divaaniosan päälle ja vuodesohvan divaani kätkee sisäänsä kätevän säilytystilan vuodevaatteille.

Finsoffien divaanivuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla ja lisävuoteet ovat avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodeleveydet vaihtelevat 68-180 cm välillä ja vuode on saatavilla jopa 202 cm:n pituisena.

Kaikki Finsoffien valmistamat vuodesohvat ovat moduulirakenteisia, joten jokaisesta vuodesohvamallista voidaan tehdä myös divaanivuodesohva. Sohvamallimme ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Mikäli toiveittesi mukainen vuodesohva divaanilla ei löytynyt verkkokaupasta, niin suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissä Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista ja esillä on myös kaikki jalka- ja täytevaihtoehdot.

Lisätilaa tuova vuodedivaani

Divaanivuodesohva on loistava valinta olohuoneeseen tai vierashuoneeseen, ja sen vuode soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön loistavan ergonomiansa ansiosta.

Finsoffien vuodesohvien valikoimasta löydät malleja moneen mieltymykseen. Divaaniosan pituus vaihtelee mallista riippuen ja kattava vuodesohvavalikoimamme käsittää vuodedivaanisohvien lisäksi myös 2 istuttavat vuodesohvat, 3 istuttavat vuodesohvat, kulmavuodesohvat sekä vuodetuolit. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä vuodesohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme oli sitten kyseessä pieni divaanivuodesohva tai tavallista isompi vuodesohva divaanilla.

Finsoffien vuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla ja lisävuoteet ovat nopeasti ja helposti avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 124 cm, 136 cm, 166 cm ja 180 cm. Vuoteen standardi pituus divaanivuodesohvassa on 194 cm mutta Kajo-vuodesohvan vuodepituus on jopa 202 cm. Voit sohvaa tilatessasi valita sijaitseeko divaani vasemmalla vai oikealla. Divaaniosassa on runsaasti säilytystilaa vuodevaatteille ja muulle tarpeelliselle.

Laadukas divaanivuodesohva makusi mukaan

Onko toiveissasi harmaa divaanivuodesohva vai haluatko että sohva on huoneen väripilkku? Verkkokaupassamme sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin. Palvelevissa myymälöissämme voit valita vuodedivaanisohvaan mieluisan verhoilun erittäin laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta.

Valmistamme divaanivuodesohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia kaikista myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi. Kotimaisille sohvillemme on myönnetty myös Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Etsitkö vuodedivaania mittatilauksena?

Etsitkö vuodedivaanisohvaa pidemmällä tai leveämmällä divaaniosalla? Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Olemme pitäneet huolen siitä, että vuodesohvamme kestävät käyttöä pitkään ja ne säilyttävätkin hyvin ryhtinsä runsaassakin käytössä. Toisin kuin voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin sohva ilman vuodemekanismia. Mikäli ihastut johonkin vuodesohvaamme, mutta vuodeominaisuus on kuitenkin käytössäsi turha, voimme valmistaa kyseisen sohvan myös ilman vuodemekanismia.

Tilaa divaanivuodesohva kotiinkuljetuksella

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Kuljettajat vievät halutessasi pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esitelty kaikki sohvamallit muutamilla verhoilu- ja kokoonpanovaihtoehdoilla. Suosittelemme vierailua palvelevissa myymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin voimme esitellä verkkokauppaamme laajemmat mahdollisuudet kokoonpanon, verhoilun ja yksityiskohtien suhteen. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, testata vuodesohvan mekanismia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Divaanivuodesohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla sekä Paytrailillä ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.