KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

3 istuttavat vuodesohvat

Kolmen istuttava vuodesohva muuntautuu mukavasta istumapaikasta 2 hengen vuoteeksi. 3 istuttava vuodesohva sopii erinomaisesti olohuoneeseen, kesämökille tai vierassängyksi työhuoneeseen. Vuodesohvat valmistetaan käsityönä Keravan tehtaalla ja ne on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Lisävuoteet ovat nopeasti ja helposti avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. 3 hengen vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 166 cm ja 180 cm.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

3 istuttavat vuodesohvat joissa on mukava istua ja nukkua

Kolmen istuttava vuodesohva muuntautuu tarpeen vaatiessa nopeastikin mukavasta istuskelupaikasta miellyttäväksi 2 hengen vuoteeksi. 3 istuttava vuodesohva sopii erinomaisesti olohuoneeseen, kesämökille tai vierassängyksi työhuoneeseen. Vuodesohvan vuode soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön erinomaisen nukkumismukavuutensa ansiosta.

Finsoffien vuodesohvien valikoimasta löydät malleja moneen mieltymykseen. Kattava mallistomme vuodesohvia pitää sisällään 3-istuttavien vuodesohvien lisäksi myös 2 istuttavat vuodesohvat, divaanivuodesohvat, kulmavuodesohvat sekä suositut vuodetuolit. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä vuodesohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme. Mikäli ihastut johonkin vuodesohvaamme, mutta vuodeominaisuus on kuitenkin käytössäsi turha, voimme valmistaa kyseisen sohvan myös ilman vuodemekanismia.

Finsoffien vuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla ja lisävuoteet ovat nopeasti ja helposti avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. 3 hengen vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 166 cm ja 180 cm.

3 istuttava vuodesohva pitää pintansa

3 istuttavat vuodesohvat ovat syystä myydyimpiä sohviamme. Vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin perinteinen sohva ja säilyttää käytössä erittäin hyvin ryhtinsä. Vuodesohvan varavuode on aina lähes käyttövalmis, kun halutaan majoittaa 1-2 yövierasta. Sohvan sisään näppärästi taittuva varavuode ei vie asunnossa tilaa yhtään enempää kuin 3 istuttava sohva ylipäätään. Valikoimastamme löytyy mm. pitkällä vuoteella varustettu vuodesohva Kajo 3 istuttava vuodesohva, ryhdikäs vuodesohva Kelo 3 istuttava vuodesohva sekä Grande 3 istuttava vuodesohva, jossa on avattava säilytyslaatikko.

Mietityttääkö 3 istuttavan vuodesohvan verhoilu?

Onko toiveissasi kangasverhoiltu vai nahkainen 3:n istuttava vuodesohva? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita sohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme 3 istuttavat vuodesohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset 3 istuttavat vuodesohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset 3-istuttavat vuodesohvat.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa 3 istuttava vuodesohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Kuljettajat vievät halutessasi pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esitelty kaikki sohvamallit muutamilla verhoilu- ja kokoonpanovaihtoehdoilla. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin voimme esitellä verkkokauppaamme laajemmat mahdollisuudet kokoonpanon, verhoilun ja yksityiskohtien suhteen. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, testata vuodesohvan avausmekanismia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

3 istuttava vuodesohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla sekä Paytrailillä sekä myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.