Kaikki vuodesohvat -15 % ja kaupan päälle kevyt petauspatja sekä kotiinkuljetus

2 istuttavat vuodesohvat

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

2 istuttavat vuodesohvat joissa ei ole tingitty laadusta tai mukavuudesta

2 istuttava vuodesohva on kompakti ja kätevä huonekalu erityisesti, kun pienen huoneen tilankäyttö halutaan maksimoida. Kahden istuttava vuodesohva sopii hyvin olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vierashuoneeseen, ja sen vuode soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön loistavan ergonomiansa ansiosta.

Finsoffien vuodesohvien valikoimasta löydät malleja moneen mieltymykseen. Kattava vuodesohvamallistomme käsittää 2 istuttavien vuodesohvien lisäksi myös 3 istuttavat vuodesohvat, divaanivuodesohvat, kulmavuodesohvat sekä vuodetuolit. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä vuodesohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme. Mikäli ihastut johonkin vuodesohvaamme, mutta vuodeominaisuus on kuitenkin käytössäsi turha, voimme valmistaa kyseisen sohvan myös ilman vuodemekanismia.

Finsoffien vuodesohvat on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla ja lisävuoteet ovat nopeasti ja helposti avattavissa yhdelle tai kahdelle nukkujalle. 2 hengen vuodesohvaan valittavissa olevat vuodeleveydet ovat 124 cm ja 136 cm.

Mukava ja laadukas 2 istuttava vuodesohva

Valikoimassamme on useita 2 istuttavia vuodesohvia. Toisin kuin joku voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin perinteinen sohva ja säilyttää käytössä erittäin hyvin ryhtinsä. Sohvaa hankkiessa kannattaakin siis harkita, josko vuodesohva olisi sinulle oikea valinta. Valikoimastamme löytyy mm. siro vuodesohva kuten käsinojaton Jackson 2 istuttava vuodesohva, ajaton vuodesohva Aina 2 istuttava vuodesohva sekä erittäin perinteinen vuodesohva Salli 2 istuttava vuodesohva.

Mietityttääkö 2 istuttavan vuodesohvan verhoilu?

Onko toiveissasi harmaa 2 istuttava vuodesohva kangasverhoiltuna vai ruskea nahkainen 2-istuttava vuodesohva? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita sohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme 2 istuttavat vuodesohvat kotimaisena käsityönä

Valmistamamme sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset 2-istuttavat vuodesohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki, josta tunnistat myös verkkokaupan kotimaiset 2 istuttavat vuodesohvat.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa 2 istuttava vuodesohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Kuljettajat vievät halutessasi pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Yhteistyökumppanimme avulla kierrätämme eteenpäin jatkokäyttöön hyväkuntoiset tai pientä korjausta vaativat sohvat. Ne sohvat, joiden elinkaari on tullut päätökseen, hävitämme asianmukaisesti energiajakeeksi.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esitelty kaikki sohvamallit muutamilla verhoilu- ja kokoonpanovaihtoehdoilla. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla, jolloin voimme esitellä verkkokauppaamme laajemmat mahdollisuudet kokoonpanon, verhoilun ja yksityiskohtien suhteen. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, testata vuodesohvan avausmekanismia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

2 istuttava vuodesohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla sekä Paytrailillä sekä myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.