Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Kulmasohvat

Etusivu/Sohvat/Kulmasohvat

Kulmasohvat monipuolisesta mallistostamme

Kulmasohva on näyttävä elementti kodin sisustuksessa ja se antaa tilalle pehmeät ja kodikkaat raamit. Kulman ansiosta sohva voi myös rajata olohuoneen kätevästi omaksi kokonaisuudekseen. Kulmasohvalle mahtuu tarvittaessa suurikin joukko istujia, mutta se on myös ihanteellinen rentoon loikoiluun muutamalle ihmiselle. 

Kulmasohviamme löytyy useissa kokoluokissa, malleissa ja tyyleissä. Finsoffat myöntää kaikille kotimaisille sohville 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi.

Kulmasohvat tyylikkääksi tilanjakajaksi

Kulmasohva on näyttävä elementti kodin sisustuksessa ja se antaa tilalle pehmeät ja kodikkaat raamit. Kulman ansiosta sohva voi myös rajata olohuoneen omaksi kokonaisuudekseen. Kulmasohvalle mahtuu tarvittaessa suurikin joukko istujia, mutta se on myös ihanteellinen rentoon loikoiluun muutamalle ihmiselle. 

Finsoffien kulmasohvia löytyy useissa kokoluokissa, malleissa ja tyyleissä. Kotimaiset sohvamme ovat suomalaista designia, jotka on suunniteltu useimmiten saamiemme asiakastoiveiden pohjalta. Mallistostamme yksi erikoisimpia malleja on hauska U-sohva, jonka U-muoto muokkaa tilasta kodikkaan oman pienen sopukkansa. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä sohvan edullisesti juuri sinun mittoihisi sopivaksi omalla suomalaisella tehtaallamme.

Verkkokaupan tuotteiden kankaiksi olemme valinneet suosituimmat verhoilumateriaalimme, jotka kestävät hyvin käyttöä ja miellyttävät monen silmää. Voit myös valita itse haluamasi verhoilumateriaalin Finsoffien laajasta kangas- ja -nahkavalikoimasta.

Laadukas sohva makusi mukaan

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Verkkokaupassamme voit valita tuotteesi useasta väri- ja jalkavaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta tai kangasta, pystymme räätälöimään sen makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. testailla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top