KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

2,5 istuttavat sohvat

2,5 istuttavassa sohvassa on hyvin tilaa kahdelle hengelle. Finsoffien 2,5 istuttavan sohvan leveys vaihtelee 162-180 cm välillä riippuen käsinojan leveydestä. Monesta sohvamallista voidaan valmistaa 2,5 istuttava sohva, vaikka sitä ei olisi esillä verkkokaupassamme. Valmistamme Avainlipulla merkityt leveämmät kahden istuttavat sohvat Keravan sohvatehtaalla ja myönnämme niille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

2,5 istuttavat sohvat ovat käteviä kooltaan

2,5 istuttava sohva on hyvä valinta, kun halutaan hieman isompi kahden hengen sohva, mutta kolmen hengen sohva on liian leveä suunniteltuun tilaan. Finsoffien 2,5 istuttavan sohvan rungon leveys on 150 cm. Sohvan käsinoja määrittelee 2,5 istuttavan sohvan leveyden. Valmistamamme sohvat ovat moduulirakenteisia, joten niistä voidaan tehdä myös 2,5 istuttava sohva. Sohvamallistomme on esillä verkkokaupassa ja sohvat ovat verkosta ostettavissa muutamilla tarkkaan valituilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Myymälöissä on verkkokauppaa laajempi valikoima. Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi. Kotimaiset 2,5-istuttavat sohvat valmistamme tilauksesta Keravan sohvatehtaallamme ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

2,5 istuttavassa sohvassa on kompaktisti tilaa ja tyyliä

2,5 istuttava sohva on monesti kätevä kompromissi; siinä on enemmän tilaa istua kuin kahden hengen sohvassa, mutta kokonsa puolesta se mahtuu sinne, minne 3-istuttava sohva olisi liian leveä. Kahden ja puolen istuttavan sohvan yhteyteen kokonaisuutta täydentämään sopii nojatuoli tai rahi joita myös valmistamme. Sohvamalleistamme löytyy eri tyylisiä sohvia, joista monesta voidaan valmistaa 2,5 istuttava sohva, vaikka sitä ei olisi esillä verkkokaupassamme.

Mietityttääkö 2,5 istuttavan sohvan verhoilu?

Onko toiveissasi 2,5-istuttava sohva nahkaisena vai kankaisena? Miellyttääkö musta, ruskea, valkoinen, pinkki, sininen, keltainen tai kenties joku muu väri? Voit valita sohvaan mieluisan verhoilun, värin ja jalat useasta eri vaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä ostoksen kevyin mielin.

Valmistamme 2,5 istuttavat sohvat kotimaisena käsityönä

Finsoffien sohvat ovat kotimaista laatukäsityötä, joka valmistetaan Keravan sohvatehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa monia huonekalualan ammattilaisia. Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Sohva mittatilauksena -osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Tilaa 2,5 istuttava sohva suoraan kotiin

Tilaamalla sohvan kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä.

Parasta palvelua myymälässä

Verkkokaupassa on esillä kaikki sohvamallimme, mutta vain murto-osa eri verhoiluvaihtoehdoista ja kokoonpanoista. Suosittelemme vierailua palvelevissa huonekalumyymälöissämme Helsingissä, Vantaalla tai Keravalla, jolloin meidän on mahdollista esitellä verkkokauppaamme laajemmat vaihtoehdot. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

2,5 istuttava sohva osamaksulla

Sohva osamaksulla on myös mahdollista kauttamme. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.