Kaikki Havu- ja Kanerva-malliston sohvat -15 % | Verkkokauppatuotteilla aina ilmainen kotiinkuljetus

Seniorituolit

Seniorituolit ikääntyville ihmisille

Finsoffien seniorimalliston kalusteista löydät laadukkaat seniorituolit niin ikääntyville kuin liikuntarajoitteisillekin ihmisille. Kaikki tuolit on suunniteltu vastaamaan ikääntyneiden käyttäjien erityistarpeita. Seniorituolien selkänojista on tehty tavallista korkeampia ja ryhdikkäitä. Näin varmistetaan ikääntyvien ihmisten viihtyvyys sekä käytännöllisyys huonekalua käyttäessä. Tuoleissa on myös korkeammat jalat, mikä taas helpottaa tuoliin istumista ja nousemista. Korkeammat tuolinjalat myös helpottavat tuolin alta siivoamista.

Seniorinojatuoleista löytyy sekä mekanismeilla varustetut lepotuolit että perinteisempiä malleja puisilla jaloilla, kuten Anna-seniorituoli. Senioreille tehdyissä nojatuoleissa on korotettu istumakorkeus, mikä helpottaa huomattavasti istuutumista sekä ylösnousua. Voit täydentää seniorinojatuolin myös siihen kuuluvalla seniorituolin rahilla.

Finsoffilla pystyt vaikuttamaan seniorinojatuolin verhoiluun ja jalkavalintaan. Kaikkiin valmistamiimme seniorituotteisiin on saatavilla useita kangas- ja nahkavaihtoehtoja sekä puisia tai metallisia jalkamalleja. Sinun on myös mahdollista tilata veloituksetta kotiisi näytepalat kangasvaihtoehdoista.

Mukavat ja ergonomiset seniorituolit

Iän myötä liikkuminen hidastuu tai ylösnousemisesta voi tulla hankalaa. Ikääntyvän ihmisen on suositeltavaa huomioida kehon muuttuvat tarpeet huonekalua hankkiessa. Seniorituolin tulisi olla samaan aikaan mukava ja tukeva, jotta se vastaa ikääntyvän kehon tarpeita. Finsoffien seniorikalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon ergonomisuus, jotta ne helpottavat ikääntyneiden käyttäjien jokapäiväistä arkea. Tuotteiden suunnittelussa olemme halunneet kiinnittää huomiota hyvään istuinmukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Tuoleihin on suunniteltu korkeampi selkänoja ja leveämpi istuin, mitkä auttavat ylläpitämään oikeaa ryhtiä ja tarjoavat tukea selälle ja niskalle.

Kaikki Finsoffien seniorituolit valmistetaan käsityönä omalla huonekalutehtaallamme Keravalla. Käytämme tuotteissamme vain tarkoin valittuja laadukkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Valmistamillemme nojatuoleille on myönnetty Avainlippu-merkki ja annamme kotimaisille sohvillemme pitkän 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Seniorituolien lisäksi Finsoffien valikoimasta löytyy myös seniorisänkyjä ja seniorisohvia. Voit hankkia seniorikalusteet myös osamaksulla. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Tilaa seniorituolit ilmaisella kotiinkuljetuksella

Tilaamalla kalusteet kotiinkuljetuksella, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ammattitaitoiset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Seniorituoli osamaksulla

Voit hankkia seniorikalusteet myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Seniorituolin ostaminen verkosta?

Olemme halunneet luoda myös verkkokauppa-asiakkaillemme palvelevan, havainnollistetun ja luotettavan tavan ostaa verkosta, jos asioiminen myymälöissämme ei ole jostain syystä mahdollista. Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti mm. lisäämällä uusia tuotteita sekä täydentämällä tuotetietoja ja kuvia. Toivottavasti seuraavista kohdista on apua, kun pohdit verkkokaupastamme ostamista:

  1. Tuotekuvat ja muunnelmat: Tuotesivun 3D-KUVA -linkistä pääset näkemään tuotteen eri kuvakulmista. Mikäli tuotteesta on valittavissa useampia väri- ja jalkavaihtoehtoja, myös tuotekuva päivittyy valintojen perusteella.
  2. Asiakaspalautteet: Tuotesivun arvioista voit lukea muiden asiakkaiden antamia palautteita kyseisestä tuotteesta.
  3. Kangasnäytteet: Voit tilata vakiokankaistamme ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.
  4. Ilmainen toimitus: Verkkokauppatuotteilla on ilmainen toimitus.
  5. Palautusoikeus: Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautus/vaihto-oikeus.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa huonekalua, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Laaja valikoima seniorituoleja myymälöissämme

Vieraillessasi HelsinginVantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla seniorisohvien ja -nojatuolien istuinkorkeutta sekä seniorisängyn moottoriominaisuutta.  Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan tuotteen valinnassa.