Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Runkopatjat

Etusivu/Sängyt/Runkopatjat

Tukeva runkopatjasänky takaa kunnon unet

Perinteinen runkopatjasänky on varma ja helppo valinta. Voit valita sängyllesi juuri Sinulle sopivan kovuustason. Mallistostamme löytyy runsaasti erikokoisia sänkyjä, ja tarvittaessa voimme teettää sängyn mittojen mukaan.

Laadukas runkopatjasänky Finsoffilta

Hyvien unien takana on aina laadukas sänky. Laaja runkopatjavalikoimamme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Verkkokaupassamme voit valita sängyn patjan kovuusasteen omien mieltymyksiesi mukaan. Moniin malleihimme on myös saatavana elegantti sängynpääty.

Valikoimassamme on myös käteviä laatikkosänkyjä, joiden sisällä on runsaasti säilytystilaa.

Runkopatjasänkyjemme vakiokoot:

  • 80 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  • 105 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Erikoismittaiset sängyt järkevään hintaan

Standardikokojen lisäksi saat meiltä sängyn helposti myös mittojen mukaan tehtynä. Erikoismittaiset sängyt -osiosta löydät sänky- ja patjamallimme, joista saat teetettyä lähes minkä kokoisen vain haluat.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä pystyt muun muassa testaamaan sängyn eri kovuusasteita, pohtia verhoiluvalintaa ja sopimaan erikoismittaisen sängyn tarkat yksityiskohdat yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top